Nu trebuie sa disperi. stai linistita. :*
El va trebuii odata sa`si de`a seama ca a gresit.
Cati ani are?
Mai bine pui capat odata suferintei. cu cat il vezi mai mult cu atat iti faci mai mult rau. si daca vrei sa aflii dc te-a mintit suna`l sau o sa-l intrebi dupa e va trece un timp. in care sa poti sa ti`l mai scoti din suflet. sa nu te vada ca esti sensibila in ceea ce priveste persoana lui.
Si plecarea la Tg-Jiu.
Lasa`l sa mearga singur dupa "iubirea lui"
Gandeste`te ca nu numai tu ai fost mintita ci si prieetna ta.
Si eu daca as fi in locul tau.
I`as spune fetei respective. si daca mai ai ceva mesajee sau altceva ce apartinea de voi doi foloseste`le linistita ca "dovezi" daca vei avea nevoie.
Sa se simta si el. sa vada cum e sa fi tradat/tradata :*
PuusIIii` sper ca te-am ajutat :*
Fundaa?
In primul rand nu trebuie sa o minti pe mama ta pentru un asemenea baiat.Mi se pare incredibil ca ai putut sa iesi cu ei,fata asta(iubita lui)stie ca si tu ai fost cu el? daca da nu-mi pot imagina ce fel de persoana este. Daca nu, ar fi un pas sa vorbesti cu ea, sa ii explici ca ecest baiat se joaca cu sentimentele voastre.De ce te-a mintit nu mai are rost sa afli ar putea sa-ti faca si mai mult rau, pentru misogini este ceva logic sa umble cu mai multe fete.Eu iti sugerez sa-l uiti cat mai repede si poti sa incepi chiar de aici:pentru faptul ca te-a mintit, pentru ca te-a inselat, pentru ca ai jucat un rol secundar in viata lui...si alte lucruri care ti le-a facut.Nu merita sa-ti bati capulñ cu asa persoane cred sigur ca auto-stima ta este mult mai mare.
Andrei67y5 întreabă: