| BrunetaRoxana a întrebat:

Buna

am nevoie de ajutorul vostru

eram despartita de fostul meu prieten dar ne intelegeam foarte bine si tineam legatura(de-a lungul relatiei am intampinat multe greutati si ne-am despartit de cateva ori dar mereu am ajuns sa fim din nou impreuna)

intr-o zi am decis amandoi sa ne reluam relatia dar el avea unele probleme si mi-a spus ca momentan nu s-ar putea ocupa de noi si ca tot ce trebuie sa fac e sa am putina rabdare pana isi rezolva problemele pentru a putea fi cu adevarat impreuna pentru ca si el isi doreste asta

eu sincer m-am cam enervat din cauza deciziei lui si nu am mai vrut sa vorbesc cu el

dupa un timp nu foarte lung m-am combinat cu alt baiat(poate am facut-o doar sa-i demonstrez ca pot si fara el, sau nu stiu ce a fost in capul meu)pentru ca am vrut sa fiu apreciata cu adevarat de cineva cu atat mai mult cu cat nu intelegeam decizia fostului.M-am despartit de respectivul pentru ca nu era exact genul de baiat care speram eu ca o sa fie(dar asta deja e alta poveste)

problema este ca fostul a aflat de ce s-a intamplat si mi-a spus ca ma credea altfel si ca daca il iubeam asa mult cum spuneam tot ce trebuia sa fac era sa am putina rabdare ca totul sa fie cum ne doream amandoi, dar eu am alergat in bratele altuia.

stiu ca are dreptate si eu am actionat fara sa stau sa ma gandesc mai bine si acum imi pare foarte rau pentru ca il iubesc mai mult ca orice pe lume

cum sa il fac sa ma ierte?

va rog sa ma ajutati cu un sfat

sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea

P.S eu am aproape 20 de ani, el aproape 19

dau funda

multumesc

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pai incerca sa-i explici ca ai vrut doar sa-l faci gelos, ca nu ai avut intentia de a ramane cu respectivul.Banuiesc ca na ai avut relatii intime cu respectivul, ca se schimba situatia daca afla iubitul!

| BrunetaRoxana explică (pentru onasis1961):

Nici nu se pune problema de relatii intime cu altcineva.Nu as putea sa fac asa ceva cu altcineva decat cu el pentru ca il iubesc si el a fost primul barbat din viata mea.Cand am facut 19 ani s-a intamplat prima data si de atunci nici nu mi-a trecut prin cap sa o fac cu altul

| MetalHead04 a răspuns:

Zii ca ai vrut sa il faci gelos..ca te-a enervat decizia lui..ca il iubesti..blabla-uri.