| MissAvocado a întrebat:

Buna am nevoie de ajutorul vostru : in curand la scoala o sa fie un bal de halloween si prietena mea cea mai buna a avut ideea de a ne costuma in vrajitoare, eu am zis ok pentru ca nu aveam alt costum si pentru ca a spus ca face ea rost de niste rochii de la o prietena de familie. Intre timp eu nu stiam ce sa fac si pana la urma mi-am gasit un costum foarte dragut de sperietoare de ciori dar prietena mea mi-a spus azi ca a facut rost de rochii : eu nu as vrea sa o supar dar as vrea sa port si costumul meu ...nu stiu ce sa fac, sa-l las costumul de sperietoare de ciori pentru balul de anul viitor sau sa ma costumez cu el. nu as vrea sa-mi supar prietena deoarece cine stie ce o sa creada mama ei despre mine dupa aceea avand in vedere ca ea a cautat rochii, dar ma deranjeaza faptul ca atunci cand eu i-am zis ca am costum a zis : no lasa ca acum il ai pe asta (de care a facut ea rost) si ma deranjeaza ca ea nici macar nu m-a intrebat daca sunt de acord sa fiu vrajitoare cu ea... Sugestii. va multumesc din tot sufletul va dau funda si voturi daca ma ajutatiwinking

2 răspunsuri:
| libelula a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca ti'ai gasit un costum de sperietoare care iti place foarte mult si care ai vrea sa il imbraci.Intreab'o daca nu se supara daca tu te imbraci in sperietoare si ea in vrajitoare. Spune-i ca apreciezi faptul ca s-a gandit si la tine, dar ti'ar face mai multa placere daca ai imbraca costumul de sperietoare.Bafta!:*
funditaaa?!:*

| yomotherfucker a răspuns:

Da e prietena ta... si nah.si in plus sa vezi daca iti si plac rochiile big grin si in plus mai exista un bal si anul viitor. eu asa as face pentru prietena mea.tin la ea si nah.happy nu o lasa sa se supere o sa aratati amandoua minunat big grin thinking