Pai, sa inteleg ca tu ai inceput sa iesi cu baiatu' asta pentru ca prietenul tau se purta urat cu tine. Daca nu e asa si ai iesit cu el dintr-un motiv subiectiv... nu e prea frumos din partea ta. Deci... daca ai iesit cu el pentru. ca celalalt se purta urat trebuia mai intai sa te desparti de prieten pentru ca asa e corect, ma rog nu cred ca mai are rost sa-ti fac morala acum. Deci daca simti ca-l iubesti pe cel nou, despartate de cel vechi si spune-i apoi lui Sandel(adica cel nou, scuze ca i-am spus asa, dar nu am vrut sa ma repet). Vezi cum reactioneaza, fa-l intr-un fel sa inteleaga ca pentru el ai facut asta(nu-i spune direct). Mie mi se pare ca Sandel de abia asteapta sa te desparti de Mirel(cel vechi), pentru ca forteaza lucrurile putin.
Scuzele mele pentru porecle. Bafta
E destul de ciudat comportamentul tipului dar din simplul fapt ca'' se supara pe tine daca nu poti sa iesi prin parc cu el'' si ca voia sa te pupe pe obraz sunt semne ca te.ar placea.
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Aly07 : am iesit cu "Sandel" cum i-ai spus tu, pentru ca relatia nu prea mai merge cu celalt si mi-a facut o faza destul de urata. Sper sa fie totul bine... Chiar m-ai facut sa zambesc :*