| CoC0xd a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru sad Prietena mea din copilarie va pleca din tara.Ne vom mai vedea doar vara (daca va putea sa vina).Va pleca intr-o saptamana.Maine va veni sa doarma la mine.Vom fi singure acasa si ma gandeam ce am putea face ca sa ne distram super bine.Ne vom vedea de dimineata si vom petrece toata ziua amandoua.Imi va lipsi foarte mult si vreau sa fie o seara distractiva pentru amandoua ca un fel de petrecere. Aveti ceva idei? Nu vreau sa fie ca lucrurile pe care le facem noi cand vine la mine cum ar fi sa stam pe calculator.De dimineata vom fi plecate amandoua, apoi vom merge sa mancam ceva.Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| MyShadow a răspuns:

Imi pare rau ca treci prin asta!
In locul tau as scrie un fel de amintiri. As face un oracol unde sa pun diferite intrebari( lucruri generale pe care nu as vrea sa uit despre ea, despre prietenia noastra, despre visele ei) ca de fiecare daca cand il citeste sa-si amintesca de noi.
Apoi as face lucruri obisnuite: o parada a modei, poze, am gati (ai mult ne-am murdari), as cumpara un cadou ( ceva simbolic, ceva care sa-mi aminteasca de ziua cand am intalnit-o), as duce-o la scoala unde am invatat.
Am depana amintiri sad

0 răspunsuri: