| n0tlex a întrebat:

Buna! am nevoie de ajutorul vostru. sad

Problema mea suna cam asa:
Am fost în tabara cu o colega, care imi este si o prietena foarte draga. Stiu ca aceasta afrimatie suna foarte falsa daca cititi pana la sfarsit, dar ma simt extrem de prost.
Revenind, la drumul spre întoarcere în autocar castile ei erau pe jos. Ca proasta, I le-am luat si mi le-am însușit. După o vreme ea și-a dat seama că lipsesc dar eu nu am zis nimic de ele.
Acum, i-am trimis o filmare complet irelevanta cu subiectul, dar castile respective erau la mine pe pat. Era din aceea pe care o poti vedea doar o dată, și m-a întrebat dacă sunt alea castile ei. I-am zis ca nu, ca e ceva de la biscuiti. După, mi-a zis sa ii mai trimit o dată poza dar am ieșit de pe mesaje si nu i-am mai răspuns. Acum, mi-a zis ca nu da vina pe mine dar asa I s-a parut. Chiar vreau sa recunosc și sa I le dau inapoi dar mi-e frica sa nu se supere ca i le-am furat și după am mai și făcut pe proasta ca nu stiu nimic.

Stiu ca cel mai normal ar fi să-mi cer scuze și să I le înapoiez dar imi e frica. As putea și să o mint și să îi zic ca nu erau și ca nu am răspuns ca nu mai aveam baterie, dar e suspicios, și nu vreau să-și piardă încrederea în mine pentru niște mizerii. Chiar am nevoie de un sfat. Ce pot face în această situație? sad

1 răspuns:
| ApolloCelSmecher a răspuns:

Tu îi ești dragă ei?