| Abigaiil a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru straight face. stiu ca o sa sune banal si stupid, dar chiar nu stiu ce sa fac :-s.imi place de un baiat si el ma place, si ne intelegem foarte bine love struck.numai ca el e mai tacut, si eu vorbesc mult tongue. si ma simt prost cand eu vorbesc mult si el daca zice 2 cuvinte.si nu prea mai avem despre ce sa vorbim. tot timpul ne zicem unul altuia "mai zi ceva!; altceva?" si chestii de genu... ce am putea sa mai vorbim straight face? va rog ajutati-ma ca sunt in pana de idei crying

Răspuns Câştigător
| Bianca_3626 a răspuns:

Pai in primul rand daca va placeti, de ce nu sunteti impreuna?

Faptul ca tu esti mai vorbareata, il intimideaza pe el, si de aceea nu prea vorbeste.Incearca sa vb mai putin, ca asa el sa aiba prilejul de a scoate asa cate un cuvintel.
Invital la un suc. Vorbiti va cunoasteti mai bine si poate o sa fie ceva intre voi.
Intreaba-l despre viata lui, despre ce-i place sa faca.Incercati sa va gasiti pasiuni comune.
Succes.:X

4 răspunsuri:
| Mwhahahaa a răspuns:

Ati putea vorbi despre pasiunile voastre. Daca lui de exemplu ii place fotbalul, informeaza-te despre asa ceva si gaseste un subiect pe care sa-l tot dezvoltati. big hug
Enjoy!:*

| Aly07 a răspuns:

Buna
In primul rand intrebarea nu este stupida si in al doilea rand din orice se poate creea un subiect de discutzie de la mancarea preferata la ceva mai personal cum ar fi tu ce ai prefera de la mine un sarut, o imbratzisare. etc.
Bafta happy

| ViSe CoLoRaTe a răspuns:

Intodeuna fetele sunt mai indraznete ca baietii, pentru ca asa sunt ele, dar totusi incearca sa vorbesc un pic mai putin si incearca sa descoperi ce ii place lui, adica despre ce tema ii place sa vorbiti, ...nu stiu daca te-am ajutata dar oricum succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt mia vorbareata si mi s-a intamplat de foarte multe ori acest lucru. De vina sunt emotiile. Stiindu-l o fire mai tacuta, iti e teama sa dai drumul la gura din motiv ca, l-ar putea deranja. Eviti multe dintre obiceiurile tale.
Incearca sa treci peste. Daca te place, orice cuvant scoti pe gura il poate considera un lucru frumos big grin.