| roxyana03 a întrebat:

Buna
am nevoie de ajutorul vostru, voi da FUNDA+VOT
am iubit un baiat foarte mult, eram doar de 2-3 saptamani impreuna, ne-am despratit, el a mai ajut o relatie de 3 ani, inaintea mea, sa inpacat cu fata aia, am incercat sa vb cu el, dar a zis sal las in pace.
"Cand simtii nevoia sa vorbesti cu cineva, cand toata lumea te ignora, cand stateam cu el totii erau langa mine, cand te simtii siingura, cand iti vine sa-ti tai venele pentru ca il iubesti, cand inima iti bate puternic si plangiii incontiunu, cand il vezi stand de vorba cu alta, inima iti bate puternic, si simt ca parca tia bagat cineva cutitul in inima, cand toti pe care ii credeai prietenii, acum te ignora, cand simtii cca iti vine sa mor, " ce faci? cine ma ajuta dau FUNDa... +VOT. app am incercat sa`mi fac alt prieten, darr gand ma uitam si il priveam, sau vorbeam cu el, "cu eii" il vedeam tot pe acel baiat"pe acrel iubesc" cand ii priveam, imediat izbugneam in plang...crying. ce sa fac? ce sfaturii inmi dati sa fac, cu intrebarile puse de mai sus, FUNDa

3 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Ceva de facut, fa-ti o pasiune pentru un anumit lucru.

| ccriss a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si acum ma gandesc mama dar ce proasta am fost >>. o sa fie greu la inceput dar incearca sa-l uiti o sa treaca ceva vreme pana il vei uita dar incearca sa faci tot posibilul sal eviti o perioada si totul va fi bine in final >>>:Xsa nu faci ceva prosti pentru el sincer e degeaba

| ancutzaforyou a răspuns:

Hey.stiu cum este foarte naspa. daca faci vreo prostie pentru el.nu t va ajuta cu nimic pentru ca lui nu ii imi pasa d uh.incearca sa iti gasejti ceva care t linijteste nu stiu.sa t ocupi cu ceva.kre sti ca nu iti aduce aminte d el.sau poate ar trebui sa iti regasejti persoana iubita p candva care t merita si esti sigura d asta. sper sa t ajute.sorry pentru c ti s-a intamplat.