| Abcdefg12390 a întrebat:

Buna! Am nevoie de cateva sfaturi. Îmi puteti spune daca este normal ca iubitul meu sa aiba la follow anumite fete necunoscute pe Instagram și tik tok, care dansează din fund (twerk) și se pozează în ipostaze mai puțin decente (unele făcând onlyfans) plus faptul că le apreciază tik tok-urile în care dansează, inclusiv celor cărora nu sunt în lista de urmăriri… Țin să menționez că nu îmi spune parola de la telefon şi nici nu mi-l dă dacă i-l cer, spunându-mi că am şi eu telefon… Mai menționez că el are acces la telefonul meu oricând şi oriunde (ştie parola). A, pe mine mă are la block pe toate aplicațiile, chiar dacă suntem împreună, special să nu văd câte următeşte… I-am spus că mă deranjează, însă nu s-a schimbat cu nimic, chiar l-am implorat, dar degeaba… Ce pot face? Există vreo metodă să înțeleagă? Mulțumesc frumos!

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta nu este relatie. Dă-i papucii.

| MarianWLF a răspuns:

Daca tu pui botul la vrajeala lui ai pierdut din start, cum sa te aiba la block peste tot? Ascunde faptul ca urmareste alte fete, si nici egalitate nu e intre voi, el vede tot in telefonul tau in timp ce tu nu ai voie, ma fascineaza cand vad asemenea cazuri, cat de necoapte la minte puteti fii? Cu parere de rau, fii bataia lui de joc in continuare, vad ca iti place.

| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca te tine din alte motive de iubita, nu pentru ca te-ar iubi sau respecta odata ce esti blocata pe toate aplicatiile lui.

Ce poti face?
Da-i un sut in fund si scapa de el, ca oricum nu este omul care sa te iubeasca sau sa te respecte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt multe lucruri anormale in ce zici tu. cel mai anormal e asta cu iti dau parola, da mi parola. E clar ca nu exista deloc incredere in relatia voastra daca asa procedati. Iar el e un nesimtit

| Abcdefg12390 explică (pentru suntserios):

Mersi pentru răspuns. Greşesc eu cu ceva de se comportă așa? Ce crezi?

| suntserios a răspuns (pentru Abcdefg12390):

Nu stiu care e treaba in relatia voastra ca sa zice cine si cum greseste, dar din ce ai povestit tu ti-am zis parerea mea despre treaba cu schimbul de parole si verificatul de telefoane

| Abcdefg12390 explică (pentru suntserios):

Ok, mersi frumos!

| VoidEternal a răspuns:

Te are la block? laughing)))

Asta e cea mai ridicolă chestie pe care am auzit-o.

Din relația voastră lipsește încrederea, și el pare un obsedat.

| Abcdefg12390 explică (pentru VoidEternal):

Asta i-am spus şi eu. că e un obsedat…

| Miruna333 a răspuns:

E greseala ta in tot, pentru ca accepti.Cum sa te aiba la block si tu sa ramai langa el? Nu are pic de respect fata de tine. Mereu se vede tipul de barbat si ceea ce urmareste in viata dupa persoanele pe care le urmareste. Sa va controlati telefoanele si asa mai departe este super prostesc si copilaresc. Intr-o relatie adevarata nu exista jocuri de genul.

| Abcdefg12390 explică:

Aş dori mai multe păreri, vă rog!