anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi.Totul incepe acum 4 ani, cand sora mamei mele a vrut sa vanda casa bunicii, in care noi stateam.Mama,neavand ce sa faca, a semnat. Dupa care be-am mutat la mama tatalui meu care locuieste la tara.Toate bune si frumoase, pana cand bunica mea a devenit din ce in ce mai zgarcita.Nu mai vroia sa contribuie cu bani la facturi, la lemne iarna....Mama incepuse sa nu se mai inteleaga delic cu bunica mea, iar din cauza buniciii se certa si cu tata.In vara anului 2012 mama a zis ca o sa be mutam in Germania, dupa rugamibtiile surorii ei.Noi am fost de acord, asa ca in luna august am plecat. Tata a ramas cu bunica, dupa un scandal intre el si mama mea ..Noi ne mutasem in Germania,mie imi placea, totul era bine. Dupa o luna, eu am realizat ca nu imi place deloc in Germania si ca vreau in Romania.In luna ianuarie a acestui an, mama s-a dus in Romania, in concediu.In acest concediu s-a intalnit si cu tatal meu..Acum,dupa ce am terminat scoala, clasa a VII-a, inapoi in Romania.I-am spus si mamei, iar ea a zis ca nu as avea unde sa stau.Eu i-am zis ca m-as muta la tatal meu, dar el nu are servici...Deci,ce pot sa fac? Vreau foarte mult sa ma intorc inapoi in Romania...acoli am toti prieteniu mei.Va multumesc ca ati stat sa cititi tot happy Va rog sa imi spuneti ce credeti ca ar trebui sa fac.

1 răspuns:
| Vrabiuta11 a răspuns:

De ce nu te muti in Romania cu tata-l tau iar mama ta sa va trimita bani pentru a va putea intretine. In acelasi timp tata-l tau isi cauta un loc de munca. S-au stai cu mama ta in Germania pana strangeti cativa bani din care va puteti cumpara o casa in Romania si mama ta sa incerce din tot adinsul sa isi caute un loc de munca in Romania asta daca se va hotara sa se mute inapoi.

Imi doresc din tot sufletul sa iti fiu de ajutor si sper ca am reusit. Dar tu incearca sa fii calma pentru ca toate problemele trec cu rabdare. Si stai linistita prieteni tai adevarati din Romania nu te vor uita prea usor.