Bună!
Urât gestul... Un bărbat care își iubește partenera nu alege să stea cu băieții la băută și pe ea să o lase să se ducă singură acasă... Nu mai spun de distanță și oră.
Din exterior eu văd așa câteva detalii.
El e posibil să nu țină la tine din păcate.
Într-adevăr nu e atent la detaliile ce țin de tine, la sentimentele tale...
Tu te plictiseai acolo, te simțeai în plus, iar el ca bărbat trebuia să observe acest lucru. Și viceversa era valabilă.
Faza cu mesajul că nu poate trăi fără tine etc... Îl cunosc și eu prea bine. E singura lui apărare, încearcă să te sensibilizeze.
Dacă doamne ferește păreai ceva în seara aceea? A doua zi cum putea trai fără tine? Nu s-a gândit atât de departe nu?
Tu pentru el ești o opțiune!
Cu prima ocazie când va găsi altă femeie să îl atragă îți va spune la revedere!
Eu nu încurajez la despărțiri... Dor al naibii de mult.
Dar tu o viață ai! Trebuie să fii pe primul loc și să te respecți!
Bărbați, crede-mă sunt...
Sfatul meu e sa analizezi foarte bine situația. Nu sta într-o relație dacă observi că partenerul tău s-a schimbat din păcate în rău. Ai curaj și mergi mai departe.
Când nu te regăsești undeva depărtează-te dă-ți timp și vindecă ți sufletul!
Numai bine!
I-am zis chestia asta si arunca direct vina pe el dar si pe mine ca nu i-am zis atuncea( i-am zis sa vina ca e îngrozitor si nu a dat interes si i-am zis sa stea acolo si tot eu sunt de vina) dp a zis sa nu mai merg in alt sat ca e siguranta mea in pericol in sens ironic
E clar ca este o relatie in care se pare ca amandoi v-ati pierdut interesul unul pentru celalalt dar faptul ca el te ignora grosolan si nu e atent la nevoile tale, da dovada de badaranie apoi tot el face pe victima. E un fel de santaj emotional, asa il vad eu. El cam merge pe principiul "nici cu ea dar nici fara ea".
Trebuie sa inteleaga ca acest comportament te va indeparta de el iar intr-o zi nu va ma fi cale de intoarcere.
Nu vrei sa il ranesti asa ca stai intr-o relatie care te raneste pe tine? Uneori o sa ranim oameni si e perfect ok, toti facem asta, toti ranim si suntem raniti, viata merge mai departe. Ce a facut el e foarte grav, nu e vorba doar de detalii, omul ala trebuia sa te protejeze, sa se asigure ca ajungi in siguranta acasa si sa te trateze ca pe o partenera, nu o piesa de mobilier. Te rog nu mai pune botul la vrajeala si spune-i adio. Daca acum, cand sunteti la inceput, nu se poarta cu tine cu manusi, mai incolo o sa fie mult mai grav. El sufera ca-i ranesti egoul, nu sufera dupa tine. Un barbat care te iubeste nu te lasa de izbeliste, te soarbe din priviri tot timpul si se asigura ca esti ok. Practic el ti-a transmis ca o barfa cu prietenii e mai importanta decat tine. Si daca face misto de siguranta ta, ala nu e barbat deloc, e o mamaliga.
Despărțire, clar.
Din moment ce a făcut asa ceva este clar ca nu da 2 bani pe tine.
Tu ești responsabila pentru tot ce ți se întâmplă în viața. El nu a realizat că siguranța ta e pe primul loc dar ție îți pasă sa nu-l rănești. Clar l-ai trat că pe un prinț dar tu nu ai fost prințesa lui. TREZEȘTE LA REALITATE.