| Loredana96 a întrebat:

am nevoie de faturile voastre.Sint clasa 9-a si nu stiu ce profesie sa imi aleg.Traiesc in Republica Moldova si aici sint:Colegiu de informatica, Colegiu de Medicina, Colegiul Pedagogic, Colegiul National de Comert sau Facultatea de Drept.Adica pot sa fiu: Profesoara,Programist, Medic, Contabila, Avocat.Acestea sint variantele care mi le-au propus parintii mei.Mai departe eu singura trebuie sa ma decid.Voi care credeti ca e mai bine si mai convenabil?

Funda!

4 răspunsuri:
| PinkiBlue04 a răspuns:

Alegi ce iti place tie si cei ai vrea sa devii.Eu sunt la comert si sa stii ca e foarte bine.Acum depinde de tine unde vrei sa dai:*

Răspuns utilizator avertizat
| Fiona232 a răspuns:

Eu nu sunt tu deci nu pot decide eu ce vrei tu sa devii in viata. Asa ca asculta un sfat : fa ce iti spune inima. dintre toate astea care tea atras cel mai mult.asa vei stii ce vrei sa devii cu adevarat.

| absurd a răspuns:

Buna si eu sunt din basarabia bi am si eu 15 ani si sunt clasa a IX, stii m-am gindit si eu la golegiu, dar gindeste-te si tu dupa golegiu - facultate, eu am intrebat parinti si unii din profesori si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa continui liceul aproape de colegi si prieti.Acesta este sfatul meu dar daca nu te multumeste atunci alege din COLEGII ce iti place din materia care e de baza (medicina-biologie chimie si etc.) dai si funda?happy