| MasterOfDisaster a întrebat:

happy
Am nevoie de idei de cadouri pentru cel mai bun prieten..Eu am 17 ani (sunt fata) si el va implini 20 de ani big grin. El e inteligent si destul de serios, adica nu ar aprecia ceva "dirty" xD. Are simtul umorului bine dezvoltat. Nu e fan petrecerilor, aloolului, nu fumeaza. Ii place fotbalul, dar deja i-am dat cu alta ocazie un breloc cu stema echipei preferate. E 'gamer', dar deja are jocuri.
M-am gandit sa fac o servieta, ca o trusa de supravietuire in caz de zombi (am vazut asta pe 9gag), cu niste dulciuri ca "rezerve" si niste Cd-uri poate sau o decoratiune pentru birou gen Pendulul lui Newton, "pentru a hipnotiza zombii, si a da un avantaj de cateva secunde" xD.el nu e foarte mare fan al dulciurilor sad, dar cateva presupun ca vor fi ok... Si, in acea servieta sa las o scrisoare, sa ii spun ca dupa ce va lua din servieta ce e de luat, are o sarcina din partea mea: sa umple servieta cu "amintiri", poze, obiecte pe care le va aduna de-a lungul timpului de pe unde va calatori, etc. (si tot in acea scrisoare vor fi unele "sfaturi", citate interesante pe care le-am mai gasit pe net big grin, pe care ar putea sa le aplice).
Credeti ca e potrivit asa ceva? big grin E destul de amuzant, serios si personal in acelasi timp, zic eu. Baietilor, ce parere aveti?

Am nevoie si de alte idei pentru cadou big grin big grin (daca se poate si cu poze).
O zi buna iti doresc! happy

4 răspunsuri:
| MasterOfDisaster explică:

PS: nu sugerati haine sau parfumuri tongue

| Amevamp a răspuns:

Buna.Foarte original si tare sa ii faci o servieta de acea este o idee grozava mai ales ca o faci manual si cu dragoste.Ce vrei tu sa-i cumperi conteaza mai putin, gestul conteaza in totdeaua si crede`ma ca va fi multumit de orice i`ai darui atata timp cat ii daruiesti cu toata dragostea ta.

| MadalinnaR98 a răspuns:

Eu i-as oferii un ceas, elegant.

| Cristian_Birmanese_1990 a răspuns:

As vrea sa am si eu o prietena care sa ma cunoasca atat de bine... poti vedea pe http://itgadget.ro/cadouri-pentru-barbati-de-valentines-day/ sau pe http://www.cadouri-valentines.ro.com/......ines-day/, personal cred ca un cadou personalizat ar fi fain, si potrivit pentru genul asta de amic.