| cretz a întrebat:

Am nevoie de maaare ajutor. Din dorinta de a lucra pe timp de vara mi-am dorit mai mult sa lucrez ca ospatarita, asa ca l-am rugat pe prietenul meu sa vorbeasca cu cineva pentru a ma ajuta sa ma angajez. A vorbit in seara asta doar ca i-a zis ca am mai lucrat, numai ca eu nu am habar...nu stiu, mi-ar fi de mare folos sa imi spuneti s mie niste trucuri sau site-uri sa invat si eu in mare despre ce e vorba

1 răspuns:
| loredanna a răspuns:

Pai nu e mare lucru.in primul rand trebuie sati invingi frica ca sa nu arati ca nu ai mai lucrat. trebuie sa fi foarte amabila cu clientii sa la vorbesti frumos. te duci frumos le dai buna ziua apoi ii intrebi cu ce sa-i servesti sau le lasi meniurile sa aleaga ce vor, esti atenta la ei cand iti face semn te duci si iei comanda. apoi iei de la barman sau de la bucatar tot ce tiau cerut clientii. ii servesti le torni bautura in pahare, ai grija sa le schimbi scrumiera sa ii iei sticla, farfuria goala din fata.ma rog sunt mai multe gandeste-te cum ai fost tu servita la o terasa sau la un restaurant si faci la fel.succes