Of ce n-as da sa fiu in locul tau...viata mea e prea plictisitoare, poate facem schimb? (glumesc). Oricum fii atenta, invata de la ele, observa-le caracterul si de ce sunt in stare. E cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci. Pentru ca mai tarziu vei da de o groaza de persoane de genu si vei sti sa nu te imprietensti cu ele. Faptul ca toata clasa o asculta pe "ipocrita" aia inseamna ca si ei sunt la fel de incuiati la minte, desi nu cred ca macar unul nu e mai rasarit. Si serios n-are rost sa le faci ceva, roata oricum se va intoarce, ar trebui sa-ti para rau pentru ele si pentru felul mizerabil in care isi duc viata. Unul dintre cele mai folositoare lucruri pe care scoala te invata e cum sa dai piept cu toate persoanele ca ea si ca restul desteptilor care nu vad dincolo de prefacatoria ei.
Poate o ademenesti pe acoperis si o arunci de-acolo, spui ca a fost un accident , vezi tu. De acum alegeti mai bine compania.
Bafta cu ipocrita!
Eu iti voi ura multa bafta in urmatorii 3/4 ani si stiu prin ce treci ca ceva de genu am patit si eu! Eu am rezolvat treaba prin indiferenta si cateva vorbe dar bine persoanle cu care am avut probleme nu erau chiar ca si cele cu care te confruti tu...
Multumesc mult la amandoi!