| BiancaAnaMaria a întrebat:

am nevoie de niste idei. altfellaughing. Ma gandesc la majorat si vad ca toata lumea urmeaza pur si simplu o schema, doua : inchiriaza un local sau amenajeaza acasa si dau petrecere si aia e. Se mai poate si altfel? Adica o idee sa iti faci majoratul altfel, in alt loc, altcumva, sunt adepta lucrurilor altfel, cum nu le face nimeni si acum n-am ideilaughing. Putin ajutor, va rog big grin

8 răspunsuri:
| Mozambic19 a răspuns:

Hmmm...
o petrecere la piscina / strandhappy

| BiancaAnaMaria explică (pentru Mozambic19):

Nu stau intr-un oras mare si stau in zona de munte...e o singura piscina pe aici si nu stiu daca se poate ichiria ca este a unui hotel

| ilincanae a răspuns:

Da, se poate, eu de exemplu mi-am facut majoratul la o cabana si totul a fost 700 RON iar sor-mea si l-a facut in club dar nu a fost prea frumos. Ideea cu localul inchiriat costa cam mult si trebuie sa suporti patronii sau chelnarii pe cand la o cabana asculti ce muzica vrei cat vrei de tare nu te deranjeaza nimeni e naspa ca daca va e foame trebuie sa va faceti voi dar eu m-am distrat chiar si cand gateam

| BiancaAnaMaria explică (pentru ilincanae):

E oricum mai dragut la cabana.dar si ideea asta e destul da folosita

| ilincanae a răspuns (pentru BiancaAnaMaria):

Sa stii ca eu nu am auzit multi tineri sa-si faca majoratul la cabana pentru ca nu e de "fita" majoritatea si-l fac la localuri inchiriate sau in cluburi de fite.

Prin zona aceasta sunt multe cabane si e folosita ideea

| ilincanae a răspuns (pentru BiancaAnaMaria):

Ideea e sa va simtiti bine si sa fie ceva de neuitat in mod special pentru tine ce daca au facut si altii acolo. majoratul trebuie sa fie pentru tine nu sa dai la altii de baut cel putin asa gandesc eu

Asa e.