| Dayanaa23 a întrebat:

Bună, am nevoie de nişte păreri şi sfaturi. Am 19 ani sunt slăbuţă( 45 kg) si scundă (1.55-60 pe acolo) nu-mi place cum arăt, nu arăt matură fizic, arat de 14-15 ani (până si alea sunt mai dezvoltate) mă simt complexată din cauza asta. Ai mei spun că sunt bine aşa, probabil zic asta ca să nu mă supăr dar EU ştiu că nu arăt ok şi nu e normal să nu fii dezvoltată la anii ăştia. Când ai faţă de copil lumea nu te prea ia in serios. Mulţi mă iau peste picior şi nu e o stare deloc plăcută. S-ar putea să am probleme de sănătate?

12 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Avand 19 ani, fiind fata/femeie, nu te mai poti inalta. Femeile se opresc din dezvoltare la 18 ani, barbatii 22-24.
Eu nu cred ca ai motiv sa fii complexata. Fa-te intr-atat de inteligenta incat sa te creada un copil genial sau un om adult. Lasa fizicul, ocupa-te de minte.

| Dalmore a răspuns:

Nu ti se pare normal sa ai inaltimea asta intr-o tara in care media la femei e de 1, 58 - 1, 60? Lol.
Poti sa ai 2 metri si fata de copil, am eu o prietena careia nu i se potriveste fata cu corpul si e creepy af.
Esti normala calmeaza te ca sunt fete care la varsta ta arata ca niste femei cu 3 copii acasa si asta e mult mai nasol.
Eu m-as bucura sa raman toata viata tanara rolling on the floor

| Yurisa a răspuns:

Eu am 20 de ani si am fost la cinema la un film de actiune si m-au intrebat daca am peste 15 ani am zis ca sar peste tejghea si ca il bat pe ala laughing
Nu esti singura si vei vedea ca o sa fie in avantajul tau chestia asta

| Dayanaa23 explică (pentru Yurisa):

M-ai făcut să râd laughing)

| Dayanaa23 explică (pentru Yurisa):

Totusi, daca ar fi sa incep sa fac un sport si sa incerc sa depun efort ca sa-mi schimb dieta, sunt sense sa iau in greutate si să ma mai înalţ Putin la anii ăstia?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Yurisa):

Lol laughing

| Yurisa a răspuns (pentru Dayanaa23):

De obicei in jurul varstei de 19-20 de ani, corpul femeii e in faza finala. Dar poti sa incerci basket sau inot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu îți spun că ești bine. De ce spun asta? Deoarece e bine ca arăți mai tânără pentru ca vei ajunge la o vârstă sa invidiezi pe altele/alții. Și eu am 28 ani și arat a mai puțin deoarece am avut o pubertate cam întârziată. Când am întrebat un medic de ce la 18 ani arătam a 14 ani mi-a spus același lucru pe care ții l-am spus mai sus. Ca voi ajunge la 40 ani și voi arata mai tânăr de atat, iar alții de aceeași vârstă cu mine ma vor invidia. Ar trebui sa te simți mândră pentru ca într-o zi vei da peste nas altor persoane.

| Dayanaa23 explică (pentru anonim_4396):

Am impresia că multi imi spun asta doar ca sa nu ma simt prost, si sa trec peste, sa nu-mi mai fac atatea griji in legatura cu felul in care arat, dar putini ştiu cat e de important să-ţi placa ce vezi atunci cand te uiti in oglindă, si AI incredere in tine

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dayanaa23):

Nu e nici chiar ce crezi tu. Eu îți spun exact cum simt eu care arat mai tânăr decât mi-e vârsta. Nu ma crezi, îmi dau link Facebook în privat și sa îmi spui dacă îmi dai 28 ani. happy mie îmi place cum sunt, îmi place cum arat, sunt obișnuit cu mine, nu sunt nici frumos, nici urat. Dacă alții ma jignesc, ii rog sa îmi spună în față pentru ca pana în momentul actual nimeni nu a avut curaj sa îmi spună ca sunt urat. Ca nu arat a vârsta pe care o am mi-au spus mulți, dar nu ma supar.

Doar accepta-te asa cum ești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar daca alții te iau peste picior, de ce sa nu ii iei și tu? Învață să acorzi și tu replici când e cazul. Nu te mai lăsa călcată în picioare.

| Alphacrow21 a răspuns:

Decat sa arati de 30-35 de ani mai bine arati mai tanara si esti bine la momentul actual! Orice femeie este frumoasa in feful ei! Daca lumea te ia peste picior arata-le buletinul si gata happy