anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am nevoie de niste sfaturi.
Am fost afara cu niste prieteni și am fumat, iar când o prietena a ajuns acasă au simțit-o părinții ei. Ea le-a spus că am fost afara și ne-am așezat și au fumat niste oameni langa noi dar sper sa nu vorbească părinții ei cu mama mea pentru că ar fi a 4 a oară când aș fi pusă intr-o astfel de situație iar mama nu mă mai crede cu nimic! I-am tot scris prietenei mele și nu îmi răspunde și nu știu ce să fac, nu știu cum să mă liniștesc. Mă gândesc doar la ce este mai rău. Stau cu sufletul la gura de jumătate de oră și sunt foarte stresata, daca are cineva vreun sfat cum să ma liniștesc și ce ar trebui sa fac mai departe vă rog sa scrieți pentru că nu știu ce să mai fac in aceasta situație

6 răspunsuri:
| Anonim626281910 a răspuns:

Eu zic sa i spui adevarul mamei tale și sa te lasi de fumat, nu sunt bune

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ești stresata? Îți asumi faptul că fumezi și aia e. E mai cool sa îți asumi faptele decât să fumezi.

| VoidEternal a răspuns:

Nu mai fuma si scapi de stres. Oricum e un obicei scârbos și indiferent ce cred toti adolescenții, nu arăți mai cool fumând, dimpotrivă. Daca n-ai o personalitate adevărată, nu o sa ai nici după ce te apuci de fumat.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu te supara, dar daca mama ta nu te mai crede cu nimic, de ce nu iti asumi comportamentul ca un adult? Sa fumezi e activitate pentru adulti, deci nu se poate sa te comporti ca un copil cand esti prinsa.Fie renunti la fumat fie iti asumi viciul asta si suporti consecintele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer eu zic sa nu minți! Va fi mai rău când vor afla!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iti minti mama, ii pierzi increderea.
Daca se afla, recunosti si aia e. Accepti consecintele, dar macar esti onesta.