Ciudat.prea multe fete...app u esti fata,nu?da,whatever...u acum esti un fel de milog\a
adica daca vb cu o prietena sau te intelegi bine,atunci esti in grupul. daca te-ai certat ai incurcat-o si ai ramas singur\a haihui! ei na! asa se intampla cu unele fete,la inceput cand vad un baiat dragut (sau la unele chiar urat) se cred in paradis.ei se mai intampla, daca vrei sa te dai pe langa baietii aia, e si fii prietena cu prietenele tale.ca sa poti intra in grupurile lor.si sa-ti vezi baietii. daca nu stii cum sa te impaci.vb cu ea, incurajeaz-o la ceva, propune-i sa iesiti mai mult.si s-ar putea cand va intalniti sa vina si baietii. funda? hai ca ma dor mainile de cat am scris1!
Fluturii din stomac se fac simtiti, de obicei, la inceputul unei relatii.Senzatia o ai pentru ca ii vezi pe ceilalti ca potentiali parteneri.No strings attached
Mai nou.am realizat ca nu imi place de nimeni asa mult.ideea e ca baietii ma tot intreaba.da` eu nu plac pe nimeni asa mult.
Hei buna. complicata situatie. daca iubestei 2 persoane in acelasi timp, alege a doua persoana pentru ca daca ai iubio pe prima nu ai putea niciodata sa te te indrgostesti pana peste cap de a doua ! Si e mai bine asa pentru ca de obicei fetele au mereu de suferit.
Sper ca am fost de ajutor