Buna
Pai credeti ca la un moment dat nu aflau? chiar daca aflau mai tarziu dar tot aflau.SI de ce nu ati vrut sa le spuneti parintilor despre relatia voastra si de faptul ca va iubiti? poate erau de acord? nu aveati de unde sa stiti.
Este nasol ca trebuia sa va ascundeti mereu ca sa nu fiti vazuti,s-au sa va intalniti in locuri ferite departe de cunoscuti, destul de urat... dupa parerea mea este bine ca ai pus punct pentru ca sincer nu aveati nici un viitor, sa va tot ascundeti mereu si alte chestii.Acum tu stii cel mai bine ce vrei sa faci mai departe, ce iti spune inima aia sa faci, dar ai grija de alegere ca sa nu iti para rau mai tarziu...
Puteti continua nu vad de ce sa nu continuati daca vaplaceti voi este destul deja ai un motiv sa continuati
Pai...eu zic ca nu conteaza varsta daca voi intr-adevar va placeti, si daca tu simti ca vrei sa continui cu el atunci fa ce simti!
Nu mi sa luat toata intrebarea aseara am pus punct acestei relatii din cauza situatiei care era. Credeti ca mai are vreun rost sa continui aceasta relatie s-au fiecare sa o ia pe drumu lui? credeti ca avea viitor aceasta relatie?, am nevoie de sfaturi