Daca ai lasa telefonul si ai socializa cu alti copii de varsta ta o perioada, vei gasi raspunsurile la toate intrebarile si dilemele tale.Gandesti exact ceea ce este pe toate retelele media in ziua de azi, era imposibil sa nu devii si tu la fel. Apeleaza si la ajutorul parintilor tai.
Esti încă în creștere nici tu nu știi ce simți.Si eu am fost așa nu puneam mai deloc sentimente in oameni, eram nervoasa mereu, vedeam lucrurile mereu negativ până când m-am străduit și am prins drag de o persoana care merita tot respectul și iubire din partea mea.A reușit să îmi "deschidă" sufletul și să fiu mai mai fericita.Incearca sa îți găsești pe cineva în care merita sa ai încredere în el\ea si încet, încet o sa fii mai buna și mai miloasă fara sa îți dai seama.In legătură cu uitatul poți să îți notezi pe un caiet toate lucrurile importante și să pui mai multa importanta in ele.Viata e ciudata la ce lume traim căci când vezi generația asta rebela și cu IQ-ul scăzut parca e o plăcere să fii anti-social.Numai bine îți doresc.