Iuiii ce dragut . Semne de iubire Te comporti obisnuit lasa-l pe el sa spuna ce are de zis daca tot pleca.
Maine ii ceri id-ul cu pretext ca sa mai iesiti pe afara, prin oras cand vine din Italia. Ii pui diverse intrebari: cu cine pleaca cat sta si ii pui intrebari cam din tot ce zice ca sa vada ca esti itneresata de el. Poti sa ii faci si cu ochiul cand il vezi mai atent. Sa iti controlezi orice gest si sa fii putin mai tupeista asa, ca baietilor le plac fetele mai "intepate". Multa baftaa! :* Funda?
Da,si eu cunosc o prietena care a fost cu unu o sap, si dupa s-au desp fiindca pleca in America si venea peste un an.Eu zic macar sa il vezi,sa-i spui,si sa-l intrebi daca te place,sigur te place , fii curajoasa si intreaba-l, si cand o sa plece o sa fie cu gandul numai la tine daca ii spui.cum zicea o fata:daca ma place -bine daca nu -bine, ca sa nu mai stau cu gandul la el si nici uh afla
Nu te lega la cap, dacă nu te doare!
Dacă tot pleacă în Italia, lasă-l în durerea lui!
El este un bărbat care vrea sex și tu ești încă mică, pentru așa ceva!
Salut.Eu cred ca trebuie sa te revezi din nou cu el si sal itrebi daca te place atunci poti sa-i zici si tu, sau sarutal ...ca de obicei sarutul rezolva totul.Bafta
1. de ce scrii ca pe vremea lu ceasca?
2. lasa-l, a vazut ca fetita de demult s-a imbunit si ar vrea o aventura cu ea ca si asa pleaca
Cred ca merita sai dezvalui si tu sentimentele care leai simtit fata de el sau poate le mai simti, si cred ca e necesar sa mai esi sal mai vezi ca cine stie cind va mai vedeti -daca va mai vedeti.Sau dai un sarut si acel sarut ar rezolva toate probleme si nici nu va fi nevoie de vorbe succese.
Daca m-ai te vezi cu el si maine, cere-i id si facebook! Casa puteti sa mai tineti legatura chiar daca el e Acolo! Ca asa daca tineti legatura, daca el se va intoarce in Tara, o sa fie si mai aprins dupa Tine!
Pai... cel mai indicat ar fi sa il intrebi:Vrei sa fii cu mine? Si sa il saruti pentru ultima data daca ar fi
Geo2969686 întreabă: