| AdelaAde7 a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi legate de parul meu happy deci, am parul cret si lung dar nu sunt multumita de el deoarece are cam mult volum si acest lucru ma enerveaza, cum as putea sa scap de volum? Ar fi ok dar mai demult mi-a tunat o idee total aiurea in cap sa imi fac breton laughing) am spus ca il voi intinde cu placa si ca o sa arate >super: dar na nu a iesit exact cum ma asteptam laughing si acum a mai crescut aproape pana la barbie dar creste foooarte incet de vreo 2 ani parca tot asa e straight face parul cret creste foarte greu si datorita "bretonului" parul nu mi se aaseaza nici cum bine straight face firele de par imi stau aiurea. Va rog dati-mi niste sfaturi. Funda (promit!) :* Multumesc anticipat. P.s: Mi-as dori ca parul meu sa arate ca si al lui Nicoleta Luciu pe vremea cand il purta crethee hee nu pot sa pun linkul cu poza aici pentru ca imi spun sa mai reduc din semnele de punctuatie si doar la link era problema :*

6 răspunsuri:
| TPUajutor a răspuns:

Intinde-l cu placa

| AdelaAde7 explică (pentru TPUajutor):

Nu! Nu am de gand sa imi indrept parul imi place ca e cret doar ca nu il vreau atat de bufant.

| AdelaAde7 explică:

Iti multumesc pentru sfat :* o sa incerc si aceasta varianta

| Tinna_Cristina_1989 a răspuns:

Eu as zice sa incerci o ceara de par, si sa-ti modelezi buclele cu degetele..ma refer la varfuri si o sa arate super!

| AlexandraAlexa12345 a răspuns:

Incearca sa-l intinzi cu placa. De preferat cumpara o placa cu ceramica. Si parul meu are foarte mult volum, mai ales dupa ce-l spal.
Succes!

| AdelaAde7 explică (pentru AlexandraAlexa12345):

Nici vorba, nu imi doresc parul drept il vreau cret imi ibesc asa doar ca vreau sa scap de volum atata tot. Dar iti multumesc pentru raspuns :*