anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
am nevoie de niste sfaturi sa o conving pe mama sa ma lase la mare cu prietena mea. Trebuia sa mergem diseara cu trenul dar ei ii este frica sa ma lase pe tren noaptea pentru ca suntem inca minore...
aveti niste idei sa ma ajutati? nevoie urgenta de raspunsuri multumesc

Răspuns Câştigător
| AdeNoid a răspuns:

Pai...hm.cam geru, dar incearca sa ii spui mamei tale cat de mult iti doresti sa mergi, si ca ar fi o mare dovada de responsabilitate si ca doresti sa ii demonstrezi ca nu mai esti un copil si poti sa te descurci.In ceea ce priveste plecatul cu trenul, sincera sa fiu cred ca nici mama nu m-ar lasa, dar uite... poti sa ii spui ca sunteti 2 si cand intrati in compartiment va asigurati ca mai sunt oameni(si mai invarsta), astfel ca veti fi oarecum protejate.Succes si sper ca te-am ajutat!
Daca vei reusi iti doresc distractie placuta!;-)

6 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

laughing Eu am 18 ani şi nu mă lasă.

| Kassandra_9578 a răspuns:

Poi...
Dragutza,ce greu e! Explicai mamei tale ca nu mai esti un copil si ca e ca atunci cand mergi intr-o tabara cu prietenii! Iar pe tren sa nusi faca grij pentru ca acolo sunt oameni va dati seama ce puteti pati?!? Si chiar daca sa spun ca... vrea sa va violeze cineva laughing) Mai sunt si alti oameni deci...BAFTA si m-am chinuit mult pentru raspuns! FUUNNDITZA

| qMonsterrr a răspuns:

Pai depinde catzi ani ai...trebuie sa ii dovedesti ca esti responsabila si sti sa te aperi...bine asta nu e prea usor da dep de ce ocazii ai sa ii dovedesti happySucceswinking

| jouly a răspuns:

Mai bine stay acasa sa nu ti se intample ceva

| SociallyDepressed a răspuns:

Asculta-ti mama.Ea stie ce e cel mai bine pentru tine.Si acum serios? 2 fete noaptea pe tren? Cine stie ce vi s-ar putea intampla...la cati golani exista in tara asta oh go on.Mai bine stati acasa sau mergeti ziua ca e mai sigur.
Bafta!

| Alecsa4u a răspuns:

Pai parerea mea este ca ar trebui sa mai luati si voi cativa baieti. poate niste vecini mai mari.sau ceva de genul.am avut si eu o problema cand l-am rugat pe tata sa merg la club.si am niste vecini mai mari care au zis ca merg ei cu noibatting eyelashes.si m-a lasat.ei au peste 18 ani.
Si cand am vrut sa merg singura la plaja.cu 2 fete. fara parinti.nu m-au lasat.si au vrut sa vina cu mine.am zis ca o iau pe mama.si a zis ca a doua oara ma lasa. daca am invatat drumul.
Si incearca sa o rogi.si depinde si cati ani ai.straight faceadu-i aminte ca trebuie sa ai si tu responsabilitati.si ca poti avea si tu grija cat de cat.ca stii si tu pericolele.de aceea vei avea mare grija.winking