| Lullu21 a întrebat:

am nevoie de niste statusuri pentru iuby a meu, sa scriu de ex. el e unicul iar ceilalti sunt niste poze false aruncate`n vint si date foc. va rog idei, funda pentru cele mai frumoase

Răspuns Câştigător
| ToxicGirl a răspuns:

His smile, his eyes, the way he walks, his laugh, the way he talks, the way he looks at me … that’s love.

Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui sa Nu'i Iubesti

Boys are like stars, there are millions of them out there, but only one can make your dreams come true

• Are multi pretendentibatting eyelashes Dar numai pe unul il iubeste :*love struck

"Sunt singura fata care iti spune "nu mai bea", sunt singura fata care iti spune "nu mai injura", sunt singura fata pe care o doresti, unica fata pe care o iubesti!"

• `` Zambesc, imi aprind tigara te privesc. Si realizez ca te Iubesc`` love struck

• Sa stii doar ca eu iti sunt alaturi Nu exista daca, dar sau poate. Voi trece peste toate si voi merge pana la capat pentru tine love struck

•Tu esti armonia versului ce-l cant.Si nu te-as schimba nici cand.

Ti-am spus.Nu vreau sa fii doar in trecutul meu. Caci astfel nu am niciun viitor.si imi e greu.

Ai fost si esti totul pentru mine acum. Vreau sa mergem amandoi pe acelasi drum.; x

Ii cer o raza de lumina.imi pune soarele pe cer.; x

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

3 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

-N-am cuvinte sa-ti explic,dar stii bine tot ce simt love struck
-Nu te voi lăsa niciodată,ține-mă strâns,cu tine nici tot timpul din lume,nu mi-ar fi de-ajuns
-Tu ocupi locul intai si in suflet si in gand, esti o fiinta speciala ce incalzeste acest pamant
-Ca e vis, ca e cosmar tot cu tine eu traiesc, ca e muzica sau vers in realitate te iubesc
Sper sa iti placa.

| xxxXStefanXxxx a răspuns:

Mda...atatea raspunsuri frumoase, un raspuns mai frumos ca altul si nici o funda...