| zuzulici14 a întrebat:

Buna:*
Am nevoie de o descriere la hi5.Si am ramas in pana de idei:-

6 răspunsuri:
| ♥ Bugs Bunny ♥ a răspuns:

! °Ma invidiezi? Ai de cewinking °Ma barfesti? N'ai decatwinking °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupewinking °Indrasneata? Daca tu esti pampalauwinking °Incapatanata? Pana peste masurawinking °Nemultumita? Intotdeaunawinking °te-am insultat? Foarte bine, meritaiwinking °Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vreiwinking °Modesta? In anumite cazuriwinking °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimbwinking °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincerawinking °Rea? Cu cine meritawinking °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarulwinking °Bunul meu simt? Depinde de al tauwinking °Urata? Nici macar la prima ora a diminetiiwinking °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motivewinking °Indragostita? In fiecare zi de altu`winking °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreauwinking °Originala? Mereuwinking(spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prieteniiwinking °Copiata? De fiecare datawinking °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tinewinking °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritziwinking °Indiferenta? Daca nu ma intereseziwinking °Te urasc? mi-ai dat motivewinking °Falsa? Doar cu uniiwinking °Parsiva? Datorita unora dintre voiwinking °Un sfat? Nu asculta de sfaturile nimanuiwinking °Te deranjez? Iarta`ma, nu pot sa multumesc nici macar o pERs laughing
Un gand�Un vis... O dorinta�Tristete�Bucurie�Fiecare dintre noi le simte, le traieste si doreste, la un moment dat, sa le impartaseasca. Vrem sa iubim, sa fim iubiti. Si totusi, parca exista ceva mai profund, ceva mai trainic, ceva ce ne da cu adevarat putere, ceva ce nu ne lasa sa ne descurajam, ceva ce ne da, pana la urma, aripi sa visam din nou. Sa fie acest lucru prietenia? Pentru fiecare dintre noi, prietenia inseamna ceva, fiecare ii da valente diferite. Si totusi, pentru cei mai multi, prietenia inseamna, de cele mai multe ori, TOTUL. Prietenia? Un cuvant ce greu poate fi explicat in cuvinte. Prietenia�exprimarea sincera si fara rezerve a gandurilor si simturilor tale in fata unei alte fapturi omenesti, sinceritate totala si dezinteresata in viata launtrica cea mai intima, ca o incercare de retraire in profunda simpatie a unei alte fiinte omenesti. Prietenia face sa nasca, hraneste si intretine cele mai frumoase sentimente de generozitate de care e capabila o inima omeneasca. Prietenie este cand persoana care ti-e alaturi accepta sa fie "acolo" pentru tine si la bine si la rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kuta pe netw doar de asta exista googlelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Na aici descriere de invidiattongueozeaza in proprile tale pozitii si voi tarfelor dati copyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna buna vrei o guma nu e orbit da e buna mestecata de o luna inca are gust a pruna hi nu stiu scrie ceva de genu nu vreau sa te vad vreau sa te aud nu vreau sa te simt vreau sa te ating vreau sa ma iubesti vreau sa ma doresti si nu vreau un anonim ci vreau un simplu adevar hi. da fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ideei? :]]

Soarta

fii creativa;]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de cum arata poza ta de pe hi5...