| Ale013 a întrebat:

Am nevoie de o parere dar sincera. In curand o sa fie banchetul prietenului meu. El este mai scund,putin decat mine. I-am intrebat si pe ceilalti, am citit si pe net insa toti pana acum 'mi-au recomandat' ca din moment ce e putin mai scund ca mine cum as arata de langa el cu niste tocuri de 10 sau 15. Rochie mi-am gasit. E una simpla,albastru inchis. A fost greu sa aleg una insa nu asta este problema. Mi-am luat niste sandale 'mai elegante'. Voi cum ziceti? Nu avea rost sa-mi iau tocuri,nu? Insa o sa ma simt 'asa ' cand o sa le vad pe toate. La par o sa-mi fac un coc,gen de nunta dar simplu. Petntru ca ondultator nu am. Sa-mi tin parul liber? P.S : eu il am ft drept.A, si inca ceva..nu le cam am cu dansul...ce pot sa fac ca sa iasa totul bine?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Ale, nu te mai framanta atat. Banchetul este facut sa te simti bine, sa te bucuri de el. Nu trebuie sa fii perfecta si nici identica cu altii si nici sa arati ca pe covorul rosu. Important este sa te simti comoda si sa fii eleganta, chiar daca tocul tau este mai mic ca al celorlalte. Danseaza in ritmul muzicii si invata de la prietenul tau unul doua dansuri in doi si va fi ok.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă prietenul tău nu se simte complexat de înălţimea sa, atunci poţi purta tocuri fără griji.
La păr nu mă pricep, fiind băiat, presupun că îţi stă mai bine cu, coc?
Cât despre dans, nu îţi face griji, nu cred că cineva de acolo ştie dansa. Doar lasă-te purtată de muzică, aşa se obişnuieşte.

| Ale013 explică (pentru anonim_4396):

Mersi,o sa tin cont.