| Eirina a întrebat:

Buna,am nevoie de parerea voastra.Deci uitati-va ce e,vb cu un baiat de prin iulie,el mi-a scris primul (ne-am cunoscut la tabara de odihna)de atunci vb zilnic,mai des ii scriu eu deoarece el munceste mult si citeodata e prea obosit sa mai scrie(sau poate uita sa-mi scrie) cind vede ca eu nu-i scriu imi scrie el...vb mult, ii spun secretele mele, el pe ale lui *este foarte destept.Shi se pare ca eu m-am indragostit, cum sa aflu daca si el ma place? voi ce credeti, oare el ma place? Dar va rog fara intrebari de genul:intreaba-l...nu am curajul sa il intreb happy dau funda :*

4 răspunsuri:
| vampir004 a răspuns:

Pai, e mai bine sa stie ca-l placi, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa-i spui, intelegi?

| Eirina explică (pentru vampir004):

Da inteleg happy insa nu pot...suntem prieteni foarte buni, ii spun absolut totul, insa asta nu eu pot spune happy

| Alexxxxx1 a răspuns:

Bun...deci nu ai curajul sal intrebi daca te place? Atunci ce zici de: inventezi o poveste cum ca x a zis ca esti asa si asa,ii zici ca esti foarte nervoasa, si il intrebi el ce parere are despre tine-crede-ma daca te place iti vei da seama dupa cum te va descrie, cum mie imi place de o fata, si ea m-a intrebat ce parere am despre ea: sentimentele mi-au iesit pur si simplu sau nu-s, i-am spus doar adevarulwinking
Dupa ce iti va spune ce crede despre tine, e ca si normal ca te va intreba ce crezi despre el-zic eu ca e normal-. tu descriel asa cum il vezi, dar ai grija sa ii dai oarecum de inteles din descriere ca iti place de el.-nici prea mult, nici prea putinwinking
Sper ca te-am ajutat :*

| Eirina explică (pentru Alexxxxx1):

DA mersi mult...o sa incerc numaidecit happy