Buna! Stiu cum e, am trecut si eu prin asta.Comportate cu ea ca pana acum, dar tot timpul cand ai ocazia spune-i ce crezi.desi vor fi cxateva/mai multe certuri, ea va intelege ca tu ii vrei binele si pana la urma, totul se va rezolva de la sine.Sau poiti pune o alta prietena de-ata sa vbeasca cu ea. poate asa isi va da mai repede seama ca tu ii esti o prietena adevarata! app: schimbarea ei,probabil,datoreaza unui schimb de anturaj,de care, poate, u nu sti... Sper ca ti-am fost de ajutor
Eu zic sa fi indiferenta.Sa nu-i mai raspunzi deloc la ce te intreaba.sa fi cu ea ca si cum n-ar exista...Pana la urma cred ca va fi bine.
Pai avand in vedere ca e/era cea mai buna prietena a ta ar trebui sa vorbiti undeva singure despre asta. spune-i ce parere ai despre ce face si care este motivul ei.
Nu pot sa stau de vorba cu ea are un caracter vulcanic si crizeaza daca incerci sa-i zici ceva, care sa nu ii convina
mersi pentru ajutor:X
Aceeasi poveste mi s`a intamplat si mie, las`o in pace si ai sa vezi ca toti prietenii pe care incearca sa ti fure se vor intoarce in potriva ei si totul va fi bine.
Geo2969686 întreabă: