| Helene a întrebat:

BunahappyAm nevoie de sfatu` vostruhappy
Sunt cu un baiat de un an si trei luni.Stiu ca fiecare este gelos, insa la el acest lucru este deja insuportabil! Stau cu un baiat in banq care acum un an a vrut sa fie cu minewaiting si de fiecare data cand ii spun ceva sau vorbesc cu altcineva si ii se pare lui ca vb cu colegu` se supara pe mine.Supararea nu dureaza mult la el si intr-o pauza ne impacam, pe mess sau chiar la telefon.Insa,de nenumarate ori il intreb pe zi daca are incredere in mine si spune ca nu si ca il mint.Azi s-a suparat de 2 ori pe mine in 2 ori si de fiecare data i-am zis adevarul(chiar nu am vorbit cu el) exact asa cum s`a intamplat, am vrut sa adus si persoanele implicate oarecum, insa degeaba.De ce face asa? Si cum sa il fac sa aiba din nou incredere in mine?happy

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Increderea e foarte importanta intr-o relatie. Trebuie sa purtati o discutie serioasa. Sa vorbiti sincer despre toate si sa il faci sa inteleaga ca astfel de chestii nu pot decat sa dauneze relatiei voastre.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Se spune ca esti gelos daca iubesti prea mult.Ar trebui sa vorbesti cu el si sa il convingi ca nu ar trebui sa se supere pe tine, pentru ca tii la el si ar trebui sa aiba incredere in tine.Sau daca nu merge asa, mai bine te muti cu altcineva si atunci nu mai are de ce sa fie gelos.happy

| Anonim_5812 a răspuns:

Din moment ce este gelos este clar ca nu are nici cea mai mica incredere in tine si nici in oameni in general. Parerea mea este ca ar trebui sa sa ii arati cu adevarat ce inseamna sa fi gelos si sa incepi sa flirtezi in mod discret si cu alti baieti. Sunt sigura ca el va observa asta la cat de posesiv este, astfel vei vedea daca te iubeste cu adevarat, apreciindu-te mai mult pentru ceea ce esti, sau daca este doar o persoana posesiva si orgolioasa ar putea sa se desparta de tine, dar in acelasi timp avand grija sa nu fi vu nimeni altcineva.