Trebuie sa ii ignori pe cei care rad de tine si neaparat trebuie sa iti faci prieteni, succes.
Sportul nu inalta sa stii asta, inaltimea e determinata de genetica in mare parte iar fetele cresc pana la 19, 20 de ani, faza cu coloana nu ce indrepta daca nu esti cocosata nu vad de unde scoti 12 cm, acuma cu colegi din liceu nu ai ce le face asta e, dar baieti le plac fetele scunde desi nu o sa ai probleme in a avea iubit, important e sa le arati ca poti fi deasupra lor prin invatatura
Mie un doctor, si fratele meu mi-au spus ca fetele cresc pana la 20 de ani, procesul ccomplet de dezvoltare e pana lla 22 ani. fratele meu mi-a spus ca atunci cand avea 16 ani avea 1.57, apoi a crescut brusc. acuma e instructor de fitness. si am scolioza dorso-lombara, e in forma de S coloana, dar nu prea curbata, nu am dureri si sper sa pot face ceva ) ma roade gandu ca nu o a pot face nimic si iar devin depresiva
Nu e nicio problema sa fii scunda. Poate vor mai zice cate ceva, dar nimeni (aproape nimeni) nu mai e un copii retardat ca in generala. Băieților le plac fetele mici, sunt sensibile sau au foarte mult caracter, sau amândouă. Deci fără frica, o sa fie bine. Mult noroc!
NU trebuie sa faci nimic, am avut si eu colege care era ca si tine si chiar daca altii comentau intotdeauna le intorcea spatele. Vei gasi cu siguranta si colegi care sa te inteleaga si cu care sa poti comunica!
Arata celor care rad de tine ca nu iti pasa ce cred ei, iubestete asa cum esti nu conteaza cum arati, si se poate indrepta de ceea ce suferi prin sport.