| dori12 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru.Sunt fata si m-am apucat de vreo 3 luni de sala, la inceput nu aveam probleme dar acuma au inceput sa ma doara tare genunchi mai ales dupa antrenamentul picioarelor pentru ca am evoluat si acum fac cu greutati din ce in ce mai mari.Ce imi recomandati sa fac? S-ar putea agrava situatia si as putea pe viitor sa nu mai am voie sa fac sala din cauza acestei probleme?

4 răspunsuri:
| j1NNNx a răspuns:

Iti recomand sa nu te lupti cu greutati mai mari decat poti duce. Adica sa zicem ca vrei sa faci florati (de exemplu) mai bine faci 10 cu 10 kg pe spate decat 3 cu 30kg pe spate happy. Adica faci cu greutate mica si multe (asta am vrut sa zic)

| dori12 explică (pentru j1NNNx):

Am inteles ce vrei sa spui, dar pentru ce vreau eu sa fac adica sa pun masa musculara antrenorul mi-a recomandat sa fac mai putine repetari si serii dar sa cresc greutatea, pentru ca daca fac cu greutate mica si fac multe repetari fac ardere si nu pun masa...

| j1NNNx a răspuns (pentru dori12):

Atunci nu stiu. Cel putin eu cand am facut sala asta mi-a spus. Acum stii vorba aia "fiecare cum a fost invatat" happy. Alte motive pentru care te-ar durea ar fi (poate suna mai ciudat) faptul ca ti-a trosnit piciorul si acum te doare. Am patit-o si eu laughing! Cunosc si o fata care a patit-o la mana si a facut 7 operatii.

| SergiuValentin a răspuns:

Faci incalzire inainte de inceperea antrenamentului>? Foloseste o crema ex diclofenac. Nu uita de incalzire insa.