A gresit ca ti-a spus ca esti o fata cuminte. Daca ti-ar fi spus ca esti o vagaboanta si ca te place asa cum esti l-ai fi placut mai mult si fizic. El a gresit cum a pus problema de la inceput. Asa se intampla cand un baiat e baiat bun si sufletist, nu atrage fizic. Daca se purta urat sau era un pic mai badaran sa vezi cum ajungeai sa-l iubesti. Asa se intampla de obicei. Sfatul meu e sa-i spui ce simti dar si sa-i spui ce-ti place la el. Poate cu timpul o sa-l placi si fizic. Iar ce nu-ti place fizic la el, spune-i, poate isi va schimba fizicul din proprie initiativa.
Pa
Acuma depinde si de cum arata am avut prieteni mai uratei sa zica asa si cativa foarte frumosi poate chiar prea frumosi pentru mine...de cei mai putin frumosi dupa un timp imi era prea rusine sa ies cu ei, si parca imi era scarba... iar pe cei frumosi imi venea sa ii mananc:X.deci acum tu alegi
Tu alegi... poate ca nu e chiar asa de urat cum il vezi tu, acum nu stiu.nici sa fii cu unul cu care `ti-e rusine sa iesi cu el pe strada`... dar sa stii ca nici pe Fat-Frumos nu-l poti avea.Fiecare este frumos in felul lui, conteza mai mult sufletul pentru ca frumusetea e trecatoare.by`
"allinna", nu nu am facut sex, si nici nu am de gand, sunt virgina si vreau sa il plac cu adevarat pentru a face pasul asta.
Eu cred ca fizicul este si el important, dar daca esti atrasa de personalitatea lui si te simti cu el bine atunci eu cred ca trebuie sa-i dai o sansa si pe parcurs vei vedea rezultatul.
AliNuTzA eu zic sa incerci sa te combini, daca iti place de el nu rata ocazia mai tarziu este posibil sa-ti para rau. Mie nu mi-a placut de fostul meu prieten dar acum ca ne-am despartit parca nici unul nu este ca el.