anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de sfaturile voastre... Eu si prietenul meu avem un an de cind suntem impreuna.E dupa zodie scorpion si e foarte capricios si suparacios..tot timpul se supara de la nimicuri, eu deja nu mai stiu cum sa vorbesc cu el si ce sa mai fac...Cu citeva zile in urma, mergeam in taxi si el m-a rugat sa-i tin manusele.Si ne-am luat cu vorba si am uitat de ele.Cind am iesit din taxi el m-a intrebat unde sunt manusele, iar eu emotionata i-am spus ca sunt in taxi.Era prea tirziu sa-l mai oprim.S-a suparat strasnic pe mine ca nu am avut grija de manusele lui.A doua zi am fost si i-am cumparat alte manusi si seara cind am iesit i le-am dat.Si el iar s-a suparat pe mine din cauza ca i-am luat manusi.Nustiu ce sa mai fac, ma enerveaza deja la culme dar il si iubesc enorm :-(

Răspuns Câştigător
| SairiaBlock a răspuns:

Of of of...şi eu sunt scorpion laughing şi îl înţeleg pe prietenul tău.
Dar, el ar trebui să nu mai fie aşa dacă te iubeşte. Ori vrea să se despartă de tine şi caută motive, ori trece printr-o perioadă în care nici el nu ştie ce i se întâmplă.
Tu încearcă să te comporţi frumos cu el, dar dacă vezi că el continuă trebuie să ai o discuţie serioasă pe tema asta cu el, şi să-l întrebi ce naibii vrea, că tu deja te-ai săturat şi că şi tu mai ai nervi din când în când da nu ţi verşi pe el.
Succes!

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Ii acorzi prea multa atentie si asta nu e bine[probabil a fost un copil rasfatat de parinti]

Întrebări similare