| Tvb a întrebat:

Buna am nevoie de un ajutor, imi place de verisorul a lui ceea mai buna prietena a mea, si lui ii place de mine mi-a spus asta dar eu mi-am pierdut increderea in orice baiat de cand am fost inselata de un baiat cu care am stat 3 ani, el mi-a zis ca numai vorbeste de o luna cu o fata din romania si eu intrand pe facebookul lui prietena mea am vazut ca fosta lui a commentat ca inca se aud eu atunci am luat o hotarare pripita si l-am lasat si dp 1 saptamana mi-a spus fata aceea ca ei nu se mai aud de o luna (adica de cand baiatul se auzea cu mine), sambata 24 decembrie am mers la prietena mea cu colinda si era si el acolo am stat de vorba si am lamurit anumite lucruri i-am zis ca imi pare rau ca n-am avut incredere in el mi-a zis ca nu face nimic si m-a sarutat, acum nu neam mai auzit de sambata seara si nu mia mai zis nimic ce sa cred? ce sa fac? cum sa-mi dau seama cei trece lui prin cap? mai ales ca el vine doar vinerea aici in oras la mine si sta pana duminica pentru ca sta la 25 30 de km distanta. ajutati-ma Va Rog!

2 răspunsuri:
| 愛LeEu愛 a răspuns:

Pai,intreaba'l daca vreti sa fiti iubiti si zii asa :,, daca ma inseli o sa fii cel mai prost baiat si o sa-ti fac viata un calvar '' / stabiliti'va o ora in fiecare saptamana in care sa petrecetiwinking

| Tvb explică:

Mersi mult.