De ce nu ii spui mamei tale asta? :-s Este greu, dar gandeste-te ca esti majora, acum poti sa traiesti si pe cont propriu. Ar fi bine sa iti mai strangi bani si sa nu ii tii la vedere de taicatu vitreg. Sa stii ca ai putea sa te duci la rude si chestii de-astea.
Poi du-te la ceva rude sau matuse undeva bunici. nu stiu...
Daca nu se hotaraste mama ta sa scape de el, explica-i tipului cam ce elegant poate sta la mititica, asa de amorul artei. Totusi cu cei alcoolici e dificil sa te faci intelelesa si s-ar putea sa nu functioneze. Cea mai buna solutie ar fi separarea de acest individ.
Ai 19 ani de ce ai acceptat sa te "pipaie", de ce ai tacut? In primul rand trebuie sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici ce a facut si inca ceva cu ce te are la mana omul acesta? Cel mai bine ar fi sa vorbesti doar tu cu mama ta si sa ii spui totul caci minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata.Nu te mai feri si ascunde de mama ta, ii poti spune ca ti-a fost frica sa ii spui crezand ca o sa se supere dar daca nu iti iei inima in dinti sa ii spui mamei tale tot ce ai sa faci? Ai sa suporti in continuare pe omul acesta care te scuipa, te injura si se poarta urat? Asta e cel mai bun remediu scoate tu adevarul la suprafata si demascal nu ii mai permite sa te ameninte si nu iti mai fie frica ca te are la mana, spune adevarul.Numai bine si bafta, gandeste-te bine la viata ta si la mama ta.
Pai nu stiu ce sa zic... ii dau dreptate " Andreutsei" esti majora poti traii pe cont propriu, nu prea stiu ce sa iti zic ca nu am patit niciodata asta si in primul rand am 14 ani si nu prea ma descurc dar totusi sfatul meu este sa o iei pe mama ta sh sa va mutati undeva la rude, intr-un loc unde sa nu stie de voi ( matusa ta)imi pare foarte foarte rau pentru ce ti se intampla si cred ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa lupti pentru libertatea ta si a mamei tale
Eu iti urez MULT NOROC!
Trebuie neaparat sa vorbesti cu mama ta ca altfel nu te vad prea bine...Si incearca sa il eviti pe tatal tau ca sa scapi de toate ofensele pe care ti le adreseaza...bafat si spersi sa iasa totul bine pentru tine
Da dar mama tine cu el.Rude n-am pe nimeni apropiat din acest oras. Iar bunica de la tara nu ma primeste ca cica o fac de ras.Ca lumea vorbeste conteaza mai mult gura lumii decat o ruda la greu
Mama e in stare sa ma dea si afara din casa.pentru ca tine la el si mereu da vina pe mine