anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns urgent. O prietena merge cu iubitul ei in parc si eu vreau sa merg impreuna cu un amic sa ii spionam.De ce? Fiindca e distractiv si mie mi-ar placea (si ei la fel). Cum o pot spiona? Am binoclu costum de camuflat si altceva?thinking e doar o joaca.happy

12 răspunsuri:
| EyeCandy a răspuns:

Te poti ascunde dupa un copac/tufa, din care sa nu te observi si sa ii urmaresti cu binoclul. Incearca sa nu te faci observata. Pune-l pe amicul tau sa stea pe cealalta parte de unde esti tu, puneti-va telefoanele pe silentios si puteti comunica prin mesaje. Suna-ti prietena si (spune-i de dinainte sa nu inchida telefonul). asa poti auzi ce vorbesc, care e urmatoarea lor miscare. Distractie placuta la spionat! big grin

| Wøodenpints a răspuns:

Adică,să te furişezi prin toţi boscheţii pişaţi de câini, să te aşezi în găinaţ de vrabie, ca să vezi ce chestii neinteresante fac doi oameni la fel de neinteresanţi?
Ce viaţă minunată trebuie să ai...

| gohsty a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ce viata plictisitoare trebuie sa ai...nu te lega de mine daca nu ma cunosti. suck youre dick baby:*

| Wøodenpints a răspuns (pentru gohsty):

Dar nu m-am legat de tine, m-am legat de ideea ta retardatăcu spionatul.

| gohsty a răspuns (pentru Wøodenpints):

Nu e retardata.Asta inseamna ca si filemle bazate pe ideea asta sunt retardate si toti care se joaca asa sunt retardati.Iti voi vorbii de acum cu Maria Ta ca sa iti arati suprematia peste noi.Nu am nevoie de raspuns iar daca il scrii nu ma voi deranja sa il citesc.

| Wøodenpints a răspuns (pentru gohsty):

Una e un film bazat pe ideea asta, alta este să te bagi prin toţi rahaţii de câine să vezi ce face cineva.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru gohsty):

Eşti varză la engleză.

| gohsty a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Multumesc love struck:*

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru gohsty):

Cu plăcere, şi altă dată când o mai foloseşti.

| gohsty a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Te voi anunta!

| Burlacu006 a răspuns:

Pai daca tot zici ca ai binoclu stai la departare de ei si uitete cu binoclu dupa ei si vezi ce fac iar daca se opresc pe o banca ceva poti sa te duci mai aproape da sa ai grija sa ai costumu de camuflat pe tine

| yoelee a răspuns:

Uita-te la filmele cu James Bond si inspira-te de acolo. Sau metoda clasica te ascunzi dupa un copac si incerci sa nu te dai de gol de la prea mult ras.
laughing))