| Pandautterfly2 a întrebat:

Am nevoie de un sfat de la voi.
Am 13 ani.
Verisoara mea a plecat in Anglia.E a 2 oara cand vine acasa din Anglia.A plecat acum aprox 2 ani impreuna cu prietenul ei.Inainte sa il cunoasca pe el era in Timisoara, unde lucra, insa dupa ce l a cunoscut pe el ca sa nu aiba o relatie la departare a plecat si ea.
Au venit din Anglia acum o sapt si ceva.Ea nu a prea avut timp sa stea cu noi pentru ca a trebuit sa mearga si acasa la prietenul ei si azi s au dus la Timisoara de unde vor pleca.Imi este foarte dor de ea si de fiecare data imi vine sa plang.e ca o sora pentru mine, insa daca plang eu plange si sora mea si nu pot sa o vad plangand.
Nu stiu ce sa fac ca sa nu mai plang.In ultima vreme sunt foarte sensibila.Prima data cand a plecat nu mi-a fost asa de greu sa accept.Habar n·am ce sa fac.Aseara ea o tinea in brate pe sora mea care plangea si mai avea putin si plangea si ea.Pana si mamei ii scapa plansul.
Ma gandesc ca poate e din cauza pubertatii, chiar nu stiu de ce plang asa de mult in ultima vreme.Nu stiu de ce imi e asa de greu.
Astept un sfat de la voi, chiar am nevoie mare.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii puternica. Incearca sa faci ceea ce iti place cel mai mult si vei vedea ca iti va fi mai usor... spun din proprie experienta. Priveste si partea pozitiva a vietii..nu doar pe cea negativa. Te vei obisnui, iti va trece iar in timp vei fi mai puternica si vei face faţa mai usor situatiilor de genul acesta.