| Ralu20 a întrebat:

Am nevoie de un sfat de la voi! Sa incep...cu inceputul.Sunt in clasa a 8-a si dupa cum va dati seama sunt putin derutata in privinta a ceea ce as vrea sa studiez mai departe. In fine, la inceputul anului am sustinut ca vreau sa merg la Liceul Militar, unii profesori incurajandu-ma, altii privindu-ma cu oarecare indoiala. Acum insa dupa ce am vorbit cu unele persoane mi-am dat seama ca nu mi se potriveste un asemenea liceu, dar mi-e rusine sa le spun profesorilor si celor care nu imi dadeau nicio sansa ca nu mai merg... Nu vreau sa ma fac de ras si sa par ca ceilalti copii care la inceputul anului se lauda ca pleaca undeva, dar la sfarsit raman tot la liceul nostru.sad Pentru cele mai bune "scuze"

12 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Daca ai media in jur de 8 intra la un liceu teoretic, sa nu faci greseala sa intri la un liceu militar. dupa ce termini cei 4 ani de liceu o sa poti da la si la armata si o sa fie mai bine pentru tine pentru ca in acei 4 ani o sa acumulezi cunostinte care iti pot fi de ajutor peste tot, dupa cum ziceam dupa ce termini cei 4 ani poti da la ofiteri si va fi bine
poti avea un salariu foarte bun

| Ralu20 explică (pentru DenisIonut01):

Pana acum am media 10, deci asta nu ar fi o problema... Ma gandeam la un profil de filologie, dar nu am in orassad

| Mihaela1964 a răspuns:

Poti spune ca n-ai fost admisa la examenul medical sau nu esti pregatita destul pentru probele sportive care se vor da...Bafta,capul sus si nu-ti mai bate capul cu ce vor spune altii, tu faci ce crezi ca-i bine pentru viitorul tau.

| Ralu20 explică (pentru Mihaela1964):

Pai asta e problema... Am auzit comentarii gen:" Aia, juma' de metru sa intre la Liceul Miltar?!" Ma simt destul de prost, dar poate aveti dreptate, nu trebuie sa ma intereseze ce spun altiihappy

| Mihaela1964 a răspuns (pentru Ralu20):

Siguuur! Tu esti cea mai importanta, despre tine trebuie sa te intereseze.happy

| Maomau a răspuns:

Poi nu le spune mai profesorilor nimic nou, ca si asa dupa ce ai terminat cl a 8-a nu te mai intalnesti cu ei pentru ca vei avea profesori noi!

| Ralu20 explică (pentru Maomau):

Multi dintre profesorii de la generala predau si ls liceusad

| Maomau a răspuns (pentru Ralu20):

Atunci dai vina pe parinti ca nu te-au lasat!
Parintii nu se vor supara daca le spui asta inainte!

| Ralu20 explică (pentru Ralu20):

La*

| ILoveTacos a răspuns:

Poti pur si simplu sa spui ca parintii tai vor ca tu sa ramai la liceul asta.Nimeni nu o sa puna intrebari.

Succes, sper ca te-am ajutat! happy

| MykyTha a răspuns:

Pur si simplu le spui ca nu mai vrei tu.

| AndreyKira a răspuns:

Pai ar trebui sa te axezi pe ceea la ce te pricepi, de exemplu daca iti plac matematica si informatica du-te la un liceu cu profil mate- info, pentru biologie, chimie, fizica la stiinte ale naturii etc. Nu iti trebuie o scuza daca te intreaba cineva spui pur si simplu ca nu mai vrei, ca ai o alta optiune.Nu uita ca nu faci liceul pentru profesori sau pentru prieteni il faci pentru tine.