| ioanalovesu a întrebat:

Am nevoie de un sfat happy Deci. cea mai buna prietena a mea, incepuse sa vorbeasca cu o fata mai mare, Bianca. Si am aflat ca m-a barfit si pe mine, si pe sora'mea. in fine. apoi ea mi-a explicat cum a fost totul. si si-a cerut scuze. problema e ca eu nu pot sa o iert, si ma doare sufletul dar nu am ce sa fac. Sa imi calc pe orgoliu si sa o iert?

6 răspunsuri:
| lorena15 a răspuns:

Nu! barfa nu se face din greseala

| Paulinaxoy a răspuns:

Dai dovada de imaturitate, doar punand intrebare asta aici. Fa ce simti. Oricum, nu iti e prietena adevarata, daca te barfeste la altele dar na. Eu zic sa o ierti.

| Ritsuko a răspuns:

O ierti o data, toti avem nevoie de macar o sansa. Daca auzi iar ceva in genul asta, aia nu e prietenie.

Răspuns utilizator avertizat
| DavidoW a răspuns:

Gunoaie laughing e plina lumea... fa ce vrei, pe tine te-a barfit, sentimentele tale, noi vorbit degeaba, poate te incurcam in loc sa ajutam

| pisicutzza990 a răspuns:

Daca era cu adevarat cea mai buna prietena nu facea asta.Dar toti meritam o sansa.Si eu am patit ceva asemanator, doar ca pe mine prietena cea mai buna nu ma mai baga in seama din cauza altei fete, pana intr-o zi cand a dezamagit-o acea fata.Si-a dat seama si am iertat-o, iar acum suntem BFF.Asa ca mai da-i o sansa, poate chiar si-a dat seama ca a gresit.