Daca deja ai discutat cu el lucrurile astea iar el nu a reactionat inseamna ca nu se prefacea a fi "baiat bun" doar sa il placi. Asta e caracterul lui si cum ai zis si tu, daca insisti cu asta o va face obligat doar sa iti fie tie pe plac. Dar de ce nu iei tu initiativa? Incearca sa scoti tu din rutina relatia asta, planifica o iesire mai speciala, sau o mica escapada acum pana incepeti scoala/facultatea. Insa daca el este introvertit, cu greu vei reusi sa-l scoti din "pasu`" lui. Eu zic sa-l iei ca atare, asa cum e el, sa nu incerci sa il schimbi, pentru ca ai zis ca ti la el si nu ai vrea sa il pierzi. Poate nu`i de ajuns de matur, barbatii se maturizeaza mai greu ca noi. Eu va urez mult succes si sper sa te ajute cu ceva ce ti-am scris eu. :*
E o rutina pentru mine comportamentul si reactiile lui, ca are grija sa facem tot timpul ceva sa ne ocupam timpul cand suntem fiecare acasa sau cand suntem aman2 sa fim bine, oricum ii gasesc defectele cand pleaca de la mine, cand suntem aman2 is multumita