| AndreiLeviux a întrebat:

am nevoie de un sfat! E vorba de o fata cu care ma stiu de vreo 3 ani tot timpu ne-am inteles bine acum ne intelegem foarte foarte bine vorbim zilnic pe fb la scoala ne luam in brate ma pupa, e foarte ok, si aici apare o intrebare eu oarecum o plac si cred si ea dar mi-e frica sa-i zic s-ar putea sa nu si atunci nu vreau sa imi risc prietenia asta mie foarte buna prietena. Ce ziceti merita sa incerc ( eu nu prea cred si nu sunt sigur, de aia va cer sfatul )

5 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Cred ca nu ai nimic de pierdut.Dar cel mai bine e sa vezi ce simte pentru tine.Asa ca invit-o in oras si incearca sa vezi ce parere are despre tine.Bate apropouri subtile si asa iti dai seama in ce mod te place!:*.

| 26Geo a răspuns:

Da,voi cum va pupati? Pe gura sau pe obraz? Locul mai conteaza,unde anume te pupa,sau,poate asteapta ea sa o pupi pe bot. Daca tot te pupa,pup-o pe bot, daca face nazuri, ii spui ca ai facut-o din greseala, daca nu, baga-i limba pe gat si savureaza momentul.Bafta

| AndreiLeviux explică (pentru 26Geo):

Pe obraz ma strange in brate de fiecare data and ma vede imi srie tot timpu iesim impreuna afara.

| 26Geo a răspuns (pentru AndreiLeviux):

Pup-o pe bot, si vezi ce reactie are, sau pe gat ce mai bine

| NoNameexd a răspuns:

Hm,este cam greu să-ți dai seama ce simte ea.Dece zic asta? Pentru că și eu am un băiat cel mai bun prieten, și nu exagerez, am toate secretele la el și el la mine.Și el m-a plăcut foarte mult, iar eu l-am refuzat de 3 ori,dar am rămas încontinuare cei mai buni prieteni,pentru că am zis că nu vrea să stric nici prietenia cu ea pentru o chesti așa minoră.Așa fă și tu, vorbește cu ea, și lasă rușinea și tot, dacă nu simte la fel, spune-i că nu vrei să stricați prietenia și să uite tot ce-ai zis și să fiți la fel. Baftă!