Nici nu stiu ce sa-ti sfatuiesc eu cred ca oricum daca el nu se va intoarce la tine atunci e un nenorocit si nu stie ce a pierdut din
viata.Dca atotusi ai sentimente pentru el atunci ori incearca sa-i explici ca inca il placi ori intreaba-l ce se intimpla intre voi, poate are vreo problema si nu puteti fi impreuna... Daca nu te mai place atunci incearca sa fiimai curajoasa.INCEARKA! Gindeste-te ca sunt baieti care te plac si iti vei gasi si tu un prieten mai bun daca nu a fost bine cu acela.Imi pare rau ca mai exista inca o persoana de care stiu ca si-a pierdut prietenul;( incearca sa nu te mai gindesti la acele sentimente si ar trebui sa iesi cu alt prieten care sa-ti placa si de el, sunt sigura ca va trece.Asa credem noi fetele ca acest baiat este uncul(cel mai dragut,cel mai destept,si ma simt bine numai cu el)va trece timpul si iti vei aminti de aceste clipe, iti vor curge lacrimi de zimbete )) Nu spun ca nu mi-e pasa ce simti tu acum si stiu ce e asta (cel putin asa cred) cu timpul tot se va rezolva, si poate te vei stradui sa te impreetenesti cu o prietena mai putin dragutsa .sa nu pun abaietii tai ochii pe ea )
E chiar naspa sentimentul...l`am avut de vreo 2 ori pana acum...
ai putea sa-ti gasesti pe altcineva si sa iesi...eu asta am facut si am trecut peste...
Multumesc mult de raspuns dar nu cred ca o sa pot.de cand m-am despartit de el am mai avut 3 propuneri dar i-am refuzat pe toti chiar tin la baiatul asta si nu mi-l pot scoate din minte inainte de a fi impreuna eram foarte buni prieteni ...acum abia de ne mai salutam
Mdaa,aceeasi poveste e si la mine.mai inti ne-am imprietenit apoi ne placea unul de altu(a durat ceva timp)si in final nu stiu ce s-a intimplat, dar el cu mine nu prea vb adica inainte cind eram onnline imi scrie mereu, dar acum abia daca raspunde la salutarile mele
Mdaa.eu am fost indrazneata si l-am intrebat daca-i place de mine sau nu,el mi-a raspunsca,imi spune cinstit ca ar vrea sa se intilneasca cu mine doar ca mai tirziu. Eu nu stiu daca e adevarat, dar poate asa va fi sau nu.De ce oare baietii sunt asa? de ce nu le e pasa de noi, fetele, mereu ne fac sa suferim...
Edureros dar cu cat cutitul e mai ascutit cu atat taietura doare mai putin. acum macar sti clar ce vrea.Ideea este ca atunci cand esti parasit ai tendinta de ai atribui persoanei care te-a parasit calitati pe care de fapt nu le are. Nu stiu de ce dar e un efect psihologic. Daca tu erai cea care lua initiativa despartirii, el era cel care suferea.Asa ca parerea mea e ca daca nu te mai vrea si tu-l mai iubesti, inseamna ca nu te merita, nu e demn de tine, pe scurt. Uita-l si chiar daca se intoarce la tine ignora-l. pentru ca daca-l accepti, te va face sa suferi din nou si chiar nu merita! Viata e frumoasa, iar cine iubeste merita tot ce e mai bun si mai frumos! Succes si iubeste pe cineva demn de tine!