Cred ca trebuia sa te gândești de la început că nu este ok.
Are 18 ani și tu 14, da sunt doar 4 ani, varsta nu contează, doar ca la anii ăștia da, contează.
2.trebuia sa îți de a de gândit de ce nu este împreună cu o fata de varsta lui.
A profitat practic de faptul ca tu ești mica și naiva, i ai dat poze cu tine pentru ca " îl iubeai".
Totuși :
1) ești minora
2) postarea anumitor poze, etc fără acordul persoanei este ilegal, deci poți sa te duci la politie liniștită ca nu i ai dat acordul sa le publice cum este și logic.
Mulțumesc de sfat o să merg la poliție și da nu i-am dat acordul să le posteze le-a postat după ce l-am blocat adică ne-am despărțit
Este ilegal ce face el dar îți meriți soarta.La 14 ani sa ai o relație? Eu la anii mei ma jucam cu păpușile, și tu ești în combinație? Asa a făcut și fostul de l-am făcut de cacao prin tot liceul de nu a mai fost nici o gagica cu el de frica sa nu se facă de ras din cauza lui, sau sa ajungă sa se f*ta cu băieții din lipsa sexului, ce i-am făcut cred ca ma blesteama în fiecare zi dar asa meritați pana când știți ce e aia copilărie și seriozitate.
Eu doar am avut o relație la 14 gândește-te că sunt unele fete care la 14 ani au deja copii nu e ilegal să ai o relație ilegal e ce a făcut el și da poate o să merg la poliție oricum mulțumesc de sfat
Zapada890 întreabă: