Cred ca ai nevoie sa discuti cu un psiholog, fiindca tu faci crize de panica, din cauza fricii pe care ti-o induci.
Nu-i vorba de invatat aici si de muncit pe branci, ci de ceva care te inspaimanta numai la gandul ca mergi la scoala si dai nas in nas cu colegii.
Probabil este agresata verbal de colegi si profesori, probabil iti este rusine ca nu vei stii sa raspunzi la o intrebarea si vei fii notata cu nota mica... si cate si mai cate motive.
Totul este in mintea si sufletul tau, dar totul se poate repara, discutand cu un psiholog, care te va invatat sa-ti recapeti increderea in tine si sa tratezi situatiile minore cu indiferenta.
Hai ca nu este atat de rau pe cat crezi, doar suna si incearca!
Exista o linie speciala pentru adolescenti, se numeste TELEFONUL COPILULUI si este GRATIS: 116-111 suna-i cu incredere, ca vei primii ajutor profesional fara sa stie nimeni.
Exista si o aplicatie mobila, care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil
http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Te inteleg perfect prin ce treci si stiu ce este in sufletul tau? Nu doar colegii, ci si unii profesori nu fac decat sa descurajeze un elev, sa faca diferente, si sa aiba un halal de comportament.Cum sa mai poti sa mergi linistit la scoala si sa inveti in conditiile astea, am trecut prin ce treci tu si preferam sa plec de la ore, tot mie imi afecta, din pacate asta e Romania nu stiu dar mi se pare ca in alte tari nu este chiar atata rautate in scoli.Eu am incercat sa ignor mereu, sa fiu eu mai buna pentru mine, stiu ca e greu, ia masuri, spune i cuiva sa te ajute ..parinte ..prietena. incearca sa ai tu o stare buna sa nu te mai gandesti la cei din jur ...Ai grija de tine
Știu ce simți și eu sunt in liceu, iar in primul an am fost exact ca tine. De curând am reușit sa ma imprietenesc cu niște colege si asa am mai redus din stres, îți recomand si tie dar dacă chiar nu ai pe cineva cu care sa te imprietenesti ca să treacă timpul puțin mai repede la scoala, atunci iti recomand o scoala online, privata de tipul celor din străinătate. Sunt multe, trebuie doar sa cauți pe net si sa le explici părinților tai situația, sigur te vor lăsa! Nu-ți pierde vremea cu un loc in care nu te simți confortabil.