anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Nu stiu ce sa fac, simt ca nimic nu merge bine si parca toata lumea e impotriva mea. Nici prieteni parca nu mai am, nu mai pot avea incredere in nimeni, chiar nu stiu ce sa fac. Ma simt derutata. Ce pot face?sad

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai vorbeste cu noi, utilizatorii TPU.Noi putem fi prietenii tai, pentru ca nu te putem judeca.Plimba-te.uita!

| Alice_6278 a răspuns:

Incearka sa fii mai komunikabil/a cu cei din jur.gasestetzi un prieten/prietena in care sa te deskarci. spune-i toot ce ai pe suflet.sa vezi ca o sa te simti mai usurata.incearca sa vezi lumea in alt mod. daca esthi timida nu mai fii deoarece nu ajuta la nimic.mai ieshi cu prietenii undeva in parca in sinul naturii.niciodata sa nu carezi ca lumea este impotriva ta pur si simplu nu are rost sa carezi asa.nu te simti derutata fii puternika.si nu-i uiat undeva cineva se gindesthe la tine mereu si te iubeste cu adevarat>>>Nu uita

| Elaaaaaaaaaa a răspuns:

La fel m-am simtit si eu toata ziua astazi.Si numai astazi.de obicei ma simt asa. E o stare ciudata!:|

Btw. eu am ascultat vreo 2 ore continuu piesa asta -> http://www.youtube.com/watch?v=gCvNS149gsw si am iesit aproximativ din aceasta stare.

| dodoxvp a răspuns:

Stai linistita, si eu am fost in aceeasi stare. vei pica intr-o depresie, apoi vei avea migrena dupa care iti revii, si tot asawinking