| OnlyHope a întrebat:

Buna! Am nevoie de un sfat pentru prietena mea. Ii place de un tip din scoala ( de fapt din fosta scoala pentru ca acum a terminat a 8a). El n-o cunoaste prea bine, o stie din vedere si de la banchet. Recent, ea a vorbit cu el pe mess, nu cine stie ce, mai multe despre scoala. Ar vrea sa stie cum ar trebui sa actioneze mai bine: sa-i zica direct ca-l place sau nu? Mai ales avand in vedere ca baiatul este cam timid si nu prea a avut multe prietene pana in prezent. Va rog sa veniti si sfaturi si idei, dau fundita si vot folositor!

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Buna!

Parerea mea, personala, este urmatoarea:

Daca i-ar spune direct ca il place, exista riscul de a-l indeparta de ea, in special fiindca nu are de unde sa stie daca o place, sau daca o considera o viitoare prietena foarte bunawinking
Pentru inceput, nu are neaparata nevoie de cuvinte ca el sa inteleaga faptul ca il placehee hee

Ar putea sta mai mult in compania lui, ar putea vorbii mai mult cu el despre diverse subiecte, i-ar putea atrage atentia cu unele lucruri precum simplul fapt ca il face placere compania lui.
Daca vede ca este este fatuca ok, si nu cu fite, etc, si el s-ar putea sa isi doreasca sa o cunoasca din ce in ca mai bine, si astfel relatia lor s-ar putea dezvolta, acest pas venind din partea amandurora, nu numai din partea ei asa cum s-ar intampla daca i-ar spune direct ca il place.

P.S.: Sper ca ti-am putut fi de ajutorwinking

A...si era sa uit. Inca o parere fix personala:

E ok sa vorbeasca pe mess cu el, dar din punctul meu de vedere nu mi-se pare chiar atat de ok sa-i spuna pe mess ca il place, sau el sa o intrebe pe mess daca vrea sa stea cu el.
Una e prin cuvinte, si cu totul altceva este atunci cand il vezi privindu-te in ochi, cum se balbaie de emotii, cum se manifesta cand e in prezenta ta, sa-i simti mirosul, sa-i simti caldura atunci cand e in apropierea ta, sa-l surprinzi din cand cand cum te priveste, iar atunci cand vi-se impreuneaza privirile se preface ca se uita in alta parte, etc.

Si chiar daca privindu-l din exterior pare timid, dupa ce il cunoaste mai bine, s-ar putea sa nu-i mai para chiar asa timidhee hee
Iti zic asta din proprie experientabatting eyelashes

Acestea sunt nimicurile care iti umplu viata. Nu cateva cuvinte insirate pe messengerwinking

3 răspunsuri:
| anonima97 a răspuns:

Deci daca baiatul e timid,ea trebuie sa il invit undeva zicandu-i ca face cinste,sa vorbeasca mai multe lucruri personale cu el si sa ajunga la subiectul dorit,de acum va afla singura daca o place,ii urez succes, si vreau un mesaj cu rezultatul, daca vreiwinking

| CodrutM a răspuns:

Da, sa fie directa. Asta defineste majoritatea fetelor din ziua de azi... se lasa prea greu si evita sa faca primul pas.

| angy77 a răspuns:

Nu! Sa nu-i spuna direct.Trebuie sa se imprieteneasca, sa se apropie.Sa-i ceara ajutorul intr-o problema.In timp baiatul isi va da seama.Dar trebuie timp.Graba strica treaba! Iti scriu din proprie experienta.imi placea de un baiat, dar cand am stat de vorba cu el prima data ma cerut in casatorie.Era pentru mine un necunoscut, iar graba lui m-a speriat.L-am refuzat categoric, si nu am mai vorbit cu el niciodata.Probabil ca, daca nu ar fifost graba, lucrurile ar fi decurs altfel.Probabil nu vrea sa-l ceara de sot, dar sa lase timpul sa vorbeasca. Faptele vor veni de la sine...