| Pufuletiiii a întrebat:

Am nevoie de un sfat ( sau poate mai multe)... Pentru inveput sa va povestesc viata mea
Baiatul cu care am o relatie, este foarte indragostit de mine, ma iubeste ar face orce pentru mine si elar vrea sa ma ia la el acasa, intr-o luna, sunt impreuna cu el de 6 luni, el vroia sa stea cu mine mai de mult, dar nu vroiam, nu imi placea de el... Si eu i-am zis ca vin la el acada doar pentru a tace din gura, in timpu reltiei el mi-a facut cunostinta cu ai lui, si eu cu ai mei, parintii lui ma adora foarte mult su deabea asteapta sa vin. El a planuit ca in seara cand o sa vin la el sa plecam din localitate, sa mergem in vacanta ibtr-un loc pt o saptamana. Dar eu nu vreau sa vin la el si nuj cum sa ii spun, in fata ii zic ca vin si ne facem planuri impreuna, imi este teama sa ii zic ca nu vreau pt ca este in stare sa faca o nebunie, sa se omoare, sa dea cu masina in ceva...
Nuj cum sa ies din ce am intrat si cum sa ii explic...
Va rog frumos ajutatima cu niste ideii.
Nu vreau sa acap de el, timla el, vreau sa fim inca impreuna ci nu sa ma mut la el...
Va rog ajutati-ma

3 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

In primul rand mi-a trebuit ceva ca sa descifrez unele chestii
In al doilea rand, spune-i ca inca nu esti pregatita si ca mutatul impreuna este un pas foarte important si ca iti doresti putina rabdare

| RainmakerX a răspuns:

Hey! Explica-i ca mutatul impreuna este un pas imens intr-o relatie si ca nu ai vrea sa avansati atat de repede,nu este absurd,va intelege si iti va da mai mult timp in care o sa te poti decide cand o sa faci acest pas mare.
Explica-i ca tu il iubesti mult doar ca nu esti inca pregatita pentru asa ceva,o sa inteleaga,doar tine la tine si nu vrea sa te puna sa faci ceva ce tie nu ti-ar conveni, nu?
II poti spune ca vrei ca totul sa decurga precum a decurs si pana acum si ca ai nevoie de timp pentru a decide sa te muti la el.
Exlica-i ca tii mult la el dar si la spatiul tau personal, va intelege atata timp cat tine la tine.
Este doar parerea mea, eu cred ca ca o sa inteleaga, doar nu este absurd.
Succes!

- Blytz-

| Steffy_Stelea_1995 a răspuns:

Hey.spune-i ce mutatul impreuna este un pas prea mare pentru tine si nu esti pregatita, daca te iubeste asa cum ai zis o sa te inteleaga dar ai grija cand si cum i-o spui.(tonul face muzica)