| UnusualV a întrebat:

Buna sigh

Am nevoie de un sfat, sincer.

Simpatizam un tip ce il vedeam mereu in parc, am facut rost de id-ul lui, si mi-a cerut nr meu de telf. apoi am inceput sa vb foarte des.
Ne-am intalnit de 2 ori si parea totul ok. Apoi a inceput sa ma evite, cred ca din cauza scolii[mi-a zis-o chiar el sa nu mai caut satisfactie pe plan scolar], stiu ca am gresit.adica nu i-am aratat de la bun inceput cat de mult tin la el.imi parea asa de ireala situatia[prima intalnire], cand il aveam in fata ochilor, puteam sa-i vb. I-am scris tot ce simt in mai mult randuri in word. i-am dat chestia pe net, si a 2a zi a vrut sa-mi zica reactia, nu l-am lasat, caci am o problema grava in familie, si nu mai am chef de nimic.inainte sa-i trimit word-ul l-am intrebat de ce ma evita, mi-a zis sa nu mai caut satisfactie pe plan scolar, si ca putem sa fim doar amici. Dupa ce i-am dat word-ul a zis"poti sa ma suni, ai inteles gresit, putem fi amici, deci ma poti suna " straight face

Stiu ca nu merita atentia mea, adica daca ma placea, ma accepta asa cum sunt, si nu se pupa cu o blonda in parc[mi-a zis o colega], dar il plac prea mult, si nu pot impiedica asta. E o situatie mai complicata, acum vb cu mine mult pe mess, si imi zice ca nu mai simt nimic pentru nimeni, si ca are o stare aiurea.

Ce sa fac? straight face

1 răspuns:
| tornado112 a răspuns:

Din cate zici, nu merita, daca ai sa continuii sa umbli dupa el, poate o sa te accepte la un moment dat, dar o sa iti franga inima mai tarziu.