Terminat-ți facultatea liniștita. Trebuie sa ai un venit al tău înainte de a te căsători. E bine sa fii independenta. Are 27, nu 50 ani. Care e graba? Dacă te iubește atunci sa te aștepte. Dacă nu e dispus la compromis, atunci sincer nu cred ca relația are vreun viitor.
Dacă te iubește din toată inima și tot sufletul cu Adevărată nu ar trebuie săi pese de ce ai tu
Și cine ești tu pentru el ce însemni tu pentru el cu Adevărată ce simte el cu Adevărată pentru tine când te vede ce simte el cu Adevărată când te aude ce fel de suflet ai ce fel de inima ai astea ar trebuie sa conteze cu Adevărată pentru el nimic altceva
Orice crezi tu ca e cale de mijloc sa stii ca renuntatul la studii nu e o solutie sub nicio forma
Mai daca tine cu adevarat la tine te asteapta oricat si pentru orice (asta e iubire) s
Salutare.
Sunt de parere ca, varsta voastră are o diferenta destul de maricica, iar acest fapt duce la anumite reprosuri între voi. Acesta este nerăbdător să grăbească lucrurile, prin faptul ca are impresia ca timpul trece si nu face nimic.
În primul rând, cel mai bine pentru tine trebuie să termini studiile, n ai facut atâția ani de școală să dai inapoi!?, gândește te ca viitorul tau ți l faci singur prin alegerile pe car ele faci. Nu renunța la visul tau, la lucrurile tale, du lucru pana la capat, n are decât să si caute pe alta, esti tânără. Trebuie să accepte asta, n are încotro, daca vrei sa te rezumi la un salar minim de 1200-1300 de lei e alegerea ta.
Cel mai bine, ii spui. Nu te grăbi, când te grăbești ai sanse mari sa esuezi. O seara minunata si noapte bună
Parerea mea e sa iti termini facultatea. La vasta asta, in conditiile in care esti studenta, e normal sa te concentrezi pe școală, nu sa te duci la munca. Si, serios acum, ce ar vrea sa faci la 21 de ani, sa ai un loc de munca si casa cumparata cu rate la banca?! Nu cumva vrea sa te ocupi si de facultate in acelasi timp si sa aveți si copil?! Mi se pare absurd ce iti cere.
Spune-i ca pentru tine e mai important sa iti termini faculteatea, apoi vor urma si celelalte.
Daca poate înțelege asta, ok, daca nu, crede-ma ca nu are rost sa o mai lungiti.
Ii zici ca ai facultatea de terminat dupa va mutati sa rabde sau se plece cu alta
Păi îți iei job când termini facultatea, nu înțeleg ce naiba vrea ) are 27 nu 37, ce-i cu graba asta.
Se pare ca s-a cam plictisit de tine si asteapta sa pleci tu, nu sa te goneasca el.
Draga mea termina facultatea, gaseșteti un loc stabil de munca și nu îți bate capul încă de casnicie)o sa reușești bucurate de tinerețe o sa dorești sa fii la așa vârstă si nu o sa poți)
ale0409 întreabă: